reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Majoweczek

Sylwio, my przywieźliśmy dzidzię też z podróży poślubnej, z Grecji.;) Najlepsza pamiątka!:-D
Ja mam termin z usg na 28.05, ale jeszcze może się pozmieniać.
Pozdrawiam serdecznie.

reklama
U nas będzie dziewczynka prawdopodobnie Weronika Oliwia, no chyba że moje kochanie zmieni zdanie bo ostatnio wspominał że on jeszcze typów do imienia nie podawał :-D
a tak sobie myśle, że nasza kruszyna to pamiątka z Mazur :-)

Hej witajcie wiosenne i promienne majóweczki!!! Miło Was poznać. Czy jest tu już ktoś z Opola? Mam na imię Marta a moja ksywa kerry to z miłości do Irlandii. Jeszcze większą moją miłością są synek Kubuś( roczek i dwa miesiące) oraz mąż Przemek. A teraz spodziewam się... hmmm jeszcze nie wiem jaka płeć, ale bobasek będzie pod koniec maja... może 26 ego w dzien Mamusiów albo przesuniemy na 1 -go Dzień Dzieciaczków.:-):-D:-). Gorąco ściskam i życzę udanego Nowego Roku!, pełnego radosnych dni z buźkami roześmianych maleństw!!!

Iwonko, czy możesz mnie dopisac na 6 maja??? na razie czekam na synusia - powinno się potwierdzić 11 stycznia :-D:-D:-D a Polka27 to chyba czeka na Zosię, a nie na Zuzię :-)
Tu bedzie nasza lista wszystkich majoweczek oraz daty przewidywanych terminow porodow
Kamilka87-1 maj:-)(czeka na Julcie)
Vivien -
1 maj:-)(oczekuje synka)
Kacha107- 2 maj :-)

MELEK - 2 maj:-)

Wigma - 2 maj:-)

Mm81 - 3 maj:-)

SylwiaB20-4 maj:-)

Mamucha- 6 maj:-)
Panna_migotka-6 maj:-)(oczekuje coreczki)
Jajoasia- 9 maj:-)
Cfcgirl - 10 maj:-)
(oczekuje coreczki)
Małgoś - 10 maj:-)
Nati281-10 maj:-)(oczekuje coreczki)
Szczako- 11 maj:-)
AnnieLo -12 maj:-) (czeka na Maksymilanka)
Minka_12 -13 maj:-)(czeka na Weronike)
Aurelia79 -14 maj:-)
Intalial -14 ma
j:-)(oczekuja na synka)
Aniusia80- 15 maj:-)
Iwonka2006-16 maj:-)(oczekuje coreczki?)
Matylda_m -16 maj:-)
Asiaa27- 17 maj
:-)(oczekuje coreczki)
Marlene-17 maj:-)
OlaK - 17 maj:-) (oczekuje synka)Filipkafilipa-18 maj:-)
Oleśka1977-18 maj:-)
Madamagda-19 maj:-)(czeka na Hanie)
Anulaaa- 20 maj:-)
St_ella- 20 maj:-)(oczekuje synka)
Basiek3- 21 maj
:-)(oczekuje synka)
Wrublik7-21 maj:-)
Keyko - 22 maj :-)
Magdalena25-22 maj:-)(oczekuje synka)
Niesia - 22 maj:-)
Puchatka-22 maj:-)
Sylwia85-22 maj:-)Karola2007-23 maj:-)(oczekuje coreczki)Pati800 -23 maj:-)Tolka23- 23 maj:-)(czeka na Oliwierka)Polka27 - 24 maj:-)(czeka na Zuzie)Majalan- 26 maj:-)L4dY-bIrd-27 maj:-)Natala1979-27 maj:-)(czeka na Maksymilianka)
Ewunia1987-28 maj:-)Łania_W-28 maj:-)Szwarou-29 maj:-)Agusiaa -30 maj_Wiktoria_-30 maj:-)
Jo-anna-on-31 maj
10 dziewczynek-8 chlopcow

reklama
Do góry