reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Majoweczek

Sylwio, my przywieźliśmy dzidzię też z podróży poślubnej, z Grecji.;) Najlepsza pamiątka!:-D
Ja mam termin z usg na 28.05, ale jeszcze może się pozmieniać.
Pozdrawiam serdecznie.

reklama
U nas będzie dziewczynka prawdopodobnie Weronika Oliwia, no chyba że moje kochanie zmieni zdanie bo ostatnio wspominał że on jeszcze typów do imienia nie podawał :-D
a tak sobie myśle, że nasza kruszyna to pamiątka z Mazur :-)

Hej witajcie wiosenne i promienne majóweczki!!! Miło Was poznać. Czy jest tu już ktoś z Opola? Mam na imię Marta a moja ksywa kerry to z miłości do Irlandii. Jeszcze większą moją miłością są synek Kubuś( roczek i dwa miesiące) oraz mąż Przemek. A teraz spodziewam się... hmmm jeszcze nie wiem jaka płeć, ale bobasek będzie pod koniec maja... może 26 ego w dzien Mamusiów albo przesuniemy na 1 -go Dzień Dzieciaczków.:-):-D:-). Gorąco ściskam i życzę udanego Nowego Roku!, pełnego radosnych dni z buźkami roześmianych maleństw!!!

Iwonko, czy możesz mnie dopisac na 6 maja??? na razie czekam na synusia - powinno się potwierdzić 11 stycznia :-D:-D:-D a Polka27 to chyba czeka na Zosię, a nie na Zuzię :-)
Tu bedzie nasza lista wszystkich majoweczek oraz daty przewidywanych terminow porodow
Kamilka87-1 maj:-)(czeka na Julcie)
Vivien -
1 maj:-)(oczekuje synka)
Kacha107- 2 maj :-)

MELEK - 2 maj:-)

Wigma - 2 maj:-)

Mm81 - 3 maj:-)

SylwiaB20-4 maj:-)

Mamucha- 6 maj:-)
Panna_migotka-6 maj:-)(oczekuje coreczki)
Jajoasia- 9 maj:-)
Cfcgirl - 10 maj:-)
(oczekuje coreczki)
Małgoś - 10 maj:-)
Nati281-10 maj:-)(oczekuje coreczki)
Szczako- 11 maj:-)
AnnieLo -12 maj:-) (czeka na Maksymilanka)
Minka_12 -13 maj:-)(czeka na Weronike)
Aurelia79 -14 maj:-)
Intalial -14 ma
j:-)(oczekuja na synka)
Aniusia80- 15 maj:-)
Iwonka2006-16 maj:-)(oczekuje coreczki?)
Matylda_m -16 maj:-)
Asiaa27- 17 maj
:-)(oczekuje coreczki)
Marlene-17 maj:-)
OlaK - 17 maj:-) (oczekuje synka)Filipkafilipa-18 maj:-)
Oleśka1977-18 maj:-)
Madamagda-19 maj:-)(czeka na Hanie)
Anulaaa- 20 maj:-)
St_ella- 20 maj:-)(oczekuje synka)
Basiek3- 21 maj
:-)(oczekuje synka)
Wrublik7-21 maj:-)
Keyko - 22 maj :-)
Magdalena25-22 maj:-)(oczekuje synka)
Niesia - 22 maj:-)
Puchatka-22 maj:-)
Sylwia85-22 maj:-)Karola2007-23 maj:-)(oczekuje coreczki)Pati800 -23 maj:-)Tolka23- 23 maj:-)(czeka na Oliwierka)Polka27 - 24 maj:-)(czeka na Zuzie)Majalan- 26 maj:-)L4dY-bIrd-27 maj:-)Natala1979-27 maj:-)(czeka na Maksymilianka)
Ewunia1987-28 maj:-)Łania_W-28 maj:-)Szwarou-29 maj:-)Agusiaa -30 maj_Wiktoria_-30 maj:-)
Jo-anna-on-31 maj
10 dziewczynek-8 chlopcow

reklama
Do góry