reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Majoweczek

reklama
Juz wszelkie poprawki zrobione i na liste na niesione.Dobrze ze sie przypominacie bo nie jestem w stanie wszystkich zapamietac... Buziaki

Ja też na 22 maja :-)( z usg wynika na 16 maja ) nie wiem co ważniejsze pewnie to 22 zostanie
no raczej z usg jest prawdopodobne ale nie wiem ja wzielam pod uwage date z USG i to liczy sie tylko z pierwszych usg z tego co wiem bo pozniej i tak ta data na usg moze sie zmienic :tak:

Pierwsze usg jest mocno wiarygodne - często przy opóźnieniu porodu proszą o te pierwsze zdjęcie dla sprawdzenia czy duża jest rozbieżność między terminem z OM a z usg i decydują czy przyspieszać.
Mi właśnie w szpitalu zgubili to pierwsze zdjęcie jak leżałam 2 dni na patologii ciąży (nic poważniego - coś im się nie spodobał zapis z ktg, a to chyba błąd maszyny był, bo na innych urządzeniach wszystko było dobrze).

Teraz znam tylko termin z usg, bo miesiączki nie miałam - zaszłam od razu po odstawieniu pigułek - znam tylko datę przyjęcia ostatniej.

reklama
No to fajnie ze z usg jest bardziej prawdziwy zresztą sama tak myślałam, to znaczy ze dzidziuś jest starszy prawie o tydzień czyli wiekszy i może szybciej bedzie z nami:-) A najbardziej to to że w takim razie to jednak owoc naszej podróży poślubnej do Tunezji a nie tuż po niej ,choć pewnie tak czy tak to nas nieżle nastroiło;-)

Do góry