reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Majoweczek

Witam wszystkie majoweczki.
Tak wiec i ja dolaczam do zaszczytnego grona majoweczek.Termin porodu 13 maj.

reklama
APEL do

Szwarou
Kerry1
Sylwia85
Wrublik7
Anulaaa
Cosmolady
Majalan
Kacha107
SylwiaB20
Mamucha
Asikw80
Malgos
Szczako
Lwica
Matylda_m
Filipkafilipa
Pati800

O podanie plci dzieci ,o ile juz ja znacie a uzupelnie liste.Niestety duza czesc majoweczek sie nie udziela juz ale moze czasami zaglada choc i podczytuje nas.

Iwonka u nas podobno będzie chłopczyk, ale to oczywiście jest do potwierdzenia na usg więc pewności większej nie mam. Póki co możesz Iwonko wpisać :-):tak:.

Niestety mój maluszek jest wstydliwy i za każdym razem ukrywa, co się kryje między nóżkami.
Tak naprawdę to na każdym usg się na nas "wypina" :-D:-D:-D ma charakterek... oczywiście po mamusi :-D:-D:-D
18 marca idę na 4D, więc mam nadzieję, że etdy już będę wiedziała i na pewno dam znać

U mnie trzy razy powiedzieli że dziewczynka więc mam nadzieję że jej nie urośnie już nic chociaż wszystko może się zdarzyć:-) a jak będzie chłopiec to jego ubiór będzie troszkę różowy. a sukieneczki, które dostałam tak w rozmiarach na 3-6 miesięcy będzie trzeba zmienić na spodenki:-p:-p:-p

reklama
Do góry