reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Majoweczek

Witam wszystkie majoweczki.
Tak wiec i ja dolaczam do zaszczytnego grona majoweczek.Termin porodu 13 maj.

reklama
APEL do

Szwarou
Kerry1
Sylwia85
Wrublik7
Anulaaa
Cosmolady
Majalan
Kacha107
SylwiaB20
Mamucha
Asikw80
Malgos
Szczako
Lwica
Matylda_m
Filipkafilipa
Pati800

O podanie plci dzieci ,o ile juz ja znacie a uzupelnie liste.Niestety duza czesc majoweczek sie nie udziela juz ale moze czasami zaglada choc i podczytuje nas.

Iwonka u nas podobno będzie chłopczyk, ale to oczywiście jest do potwierdzenia na usg więc pewności większej nie mam. Póki co możesz Iwonko wpisać :-):tak:.

Niestety mój maluszek jest wstydliwy i za każdym razem ukrywa, co się kryje między nóżkami.
Tak naprawdę to na każdym usg się na nas "wypina" :-D:-D:-D ma charakterek... oczywiście po mamusi :-D:-D:-D
18 marca idę na 4D, więc mam nadzieję, że etdy już będę wiedziała i na pewno dam znać

U mnie trzy razy powiedzieli że dziewczynka więc mam nadzieję że jej nie urośnie już nic chociaż wszystko może się zdarzyć:-) a jak będzie chłopiec to jego ubiór będzie troszkę różowy. a sukieneczki, które dostałam tak w rozmiarach na 3-6 miesięcy będzie trzeba zmienić na spodenki:-p:-p:-p

reklama
Do góry