reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista Czerwcóweczek

reklama
witam....szkoda ze dopiero teraz.....moja patusia urodziała się 11 czerwca.... 3 dni po terminie....obecnie skonczyła 10miesięcy....i rozpiera ja energia, i nosi po całym domu... :-) cztery pary oczu to na nią za mało.. -).....nasz mały kaskader....

Witaj Milka. Fajnie że dołączyłaś.:-) Nareszcie moja Madzia ma "bliźniaczkę", urodzoną tego samego dnia. Pochwal się swoją małą kaskaderką....:-D

to super z tą"bliźniaczką".. :-) pati urodziła się 3 dni po terminie, po 13 godzinach bólów o 11.45...ważyła 4200 i miala 60cm....pokaźna baba... :-)....warto było pocierpiec...dla mojej ksiezniczki..... no i ma juz skonczone10 miesięcy..... 7 ząbków...:-)..ale ten czas szybko leci.....i kaskader miał pare dni temu mały i mocne krwawy wypadek...:-(....wszedzie wchodzi i sie wpycha....no i sie rączka zeslizgnela i trach....buzia w stół....wiec mozesz sobie dopowiedziec reszte......płacz, strach, krew...ale na szczeście tylko miala przecięte dziąsło nad ząbkami....twoja madzia tez pokaźna była....:-)

No, do Twojej Pati trochę jej brakuje, bo miała "tylko" 4030 g i 55 cm.
Ale rodziła się szybciutko bo na sali porodowej byłam ok. 4.30 rano z bólami takimi, że 2 godziny książkę czytałam (a rozwarcie już było na 5), a Madzia już krzyczała o 7.10. I też była "przeterminowana" o całe 6 dni.

ja od 22 bylam juz w szpitalu, z 2 cm....i tak sobie lezalam.....nudy były:-).....o 11 przebili mi pecherz....i sie zaczeło latanie wokół mnie....bo ni stad ni zowąt znikły mi bóle parte..... ale było smiesznie....ale nie dla małej....miała mocną sinice bo za długo była w kanale rodnym....ale kroplóweczka.... szczypanie po brzuchu i po sutkach...i po 30 min. sie wreszcie ruszyło....3 parcia i pojawiła się na świecie...:-).... watro było....jest kochana...najbardziej kiedy spi....:-)

Efilo czy do tej superfajnej listy czerwcówiątek możesz 'dorzucic' Elmaluszka. Ze wstydem przyznaję że nie pamiętam kiedy Amelka będzie obchodzic roczek:zawstydzona/y:

reklama
Dokopalam sie!Amelka Elmaluszka urodzila sie 4.06.2007
PO JUTRZE IMPREZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry