reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Czerwcóweczek

reklama
a ja dopiero teraz zauwazylam, ze mam wpisany termin na 16.06 a wg oM powinnam urodzic 15.06:-D Choc teraz ten jeden dzien wydaje sie mi malo istotny:-D

dzieki efilo- kochana jestes:D
Planujesz dodatkową tabelke na termin porodu, ten rzeczywisty?

i my tez zapelnimy troszke te meska czesc :-):-):-) termin mamy na 10 czerwca i bedzie natanek
my.php

Pewnie Sorga

Zapewne przez jakiś czas będą funkcjonować dwie naraz. Jedna z dwupaczkami a druga z mamusiami :) Znajdzie się miejsce na wzrost wagę, może sposób porodu (sn/cc)? Jak macie propozycje to czekam. No i przy okazji zobaczymy o ile rozminęłyśmy się z planowanym terminem porodu :-D

Może przy okazji udałoby nam się stworzyć jakąś galerię brzdąców?

Gosiaczku - dzięki za namiary - dodam wszystko przy kolejnej aktualizacji.

to może właśnie osobna tabelka- imię, nick mamy, zdjecie maleństwa, termin porodu, jaki poród, waga i wzrost?

reklama
Do góry