BasiaJulia
Fanka BB :)
Pewnie, że zrób zawsze to ładniej zarówno w domu, jak i na zewnątrz. A w sieci można znaleźć tyle fajnych inspiracji, że szok Nawet fajne patenty na dekoracje stołu, jedzenie itp.BasiaJulia super pomysł z cukierkami też bardzo lubię robić dekoracje, może też coś zrobię. Tylko nie wiem jeszcze czy będziemy robić w domu czy na działce. Planuje wyjechać z Mikołajem i swoją mamą na dwa tygodnie. Nie mogę się doczekać aż odpoczniemy Mikołaj też się przewracał ale wiesz, że moja teściowa z moim mężem cały czas zwracali mi uwagę, że nie potrafię się zajmować swoim dzieckiem i teraz uważam cały czas bo nie chce tego słuchać, wywierają u mnie poczucie winy. Ale i tak zdarza Nam się uderzenie, nawet jak jestem obok niego.
Julka to pewnie reakcja właśnie na upały!
My czekamy na górne jedynki, coś nie mogą się przebić. Są jakieś sposoby, żeby im troszkę pomóc? Na przykład masowanie?
Myślę, że upadki, uderzenia itp. to normalne u dzieci. Oczywiście trzeba patrzeć, ale nie da się zawsze być na miejscu. Ja jestem sama przez cały dzień, nie mogę chodzić za Sarą wszędzie, nie zrobiłabym obiadu ani sama nie zjadła. Powiedz teściowej, że może przyjdzie Ci ugotować, wyprać itp., a Ty w tym czasie będziesz chodzić krok w krok za synem, żeby przypadkiem się nie uderzył Mnie np. strasznie wkurza, jak teściowa rzuca tekst "Co się dzieje mojemu dziecku?". Następnym razem, jak to usłyszę to powiem, że jej dziecku (mojemu mężowi) się przecież nic nie dzieje