Julka a jakos idzie, obiadki je chetnie, owoce mniej chyba, ze to banan, kaszki niezabardzo hehe
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie lepiej że woli warzywa niż owoce obiad ważniejszy niż deserek
Witam!
Współczuję chorób, a przede wszystkim zastrzyków!! Dla Maluszków zdrowia, a dla mam wytrwałości!
Kamejko, a widzisz, może i moja się już nudzi na macie, bo nie chce na niej leżeć i się denerwuje...
A próbowałaś ją kłaść na jakiejś macie lub kocyku, tak po prostu, z jakąś zabawką daną do ręki? Moja tak się bawi od dłuższego czasu. Mata poszła w odstawkę.
Mikołaj zasypia o 19:30 a budzi się różnie 6:30, 7:00, 7:30. Ostatnio pobudek mamy mnóstwo, ale nie wiem ile bo jestem taka zaspana, że nie pamiętam jak bolą mnie sutki to znaczy, że budził się często.
Ja dzisiaj dałam pierwszy raz mięsko, wybrałam królika i oniemiałam bo pierwszy raz otwierał buzię na widok łyżeczki. Zawsze się namęczę, żeby go nakarmić a króliczek dzisiaj bardzo zasmakował
Dziewczyny czy Wasi mężowie wychodzą na spacery z maluchami?
Mój wychodzi raz w tygodniu w weekend, ja wtedy mam czas na ugotowanie obiadu. Ale na początku nie chciał bo się bał pamiętam że pierwszy raz poszedł we Wszystkich Świętych. Został wtedy sam z Natalką a ja pojechałam na cmentarze. Była ładna pogoda więc mu powiedziałam że on się dziś opiekuje a w zakres opieki wchodzi spacer i nie miał wyjścia jak ten pierwszy raz poszedł to już się potem nie bał
Ilona heh Twój mąż ma głupią wymówkę. Szczerze? Ja też nie lubię spacerów. Bo to nudne strasznie dla mnie, ja jestem osobą która musi ciągle coś robić. Traktuję to po prostu jako jeden z obowiązków wchodzących w skład opieki nad dzieckiem, a nie jakos przyjemność. Jedyne co to umilam sobie ostatnio czas audibookiem i muszę przyznać, że mam dzięki temu większą ochotę na spacery.