paula_dabro
Fanka BB :)
Flammie jak to ma opanowana "deske" w sensie jak lezy?Toteczka, dziękowac za sugestie. Wiem czego szukać. Niektórych leków czy suplementów nie mam tutaj, niektóre są, a niektóre mają tylko troche inną nazwę i niewiele się różnią.
Groszkowa, ja z synkiem też maszeruje Pod paszki go, nóżki na moje nóżki i sobie "idziemy". Stawanie na stopach mieliśmy ćwiczyć i w sumie podoba mu się "stanie".
Madziolina, wszystkiego najlepszego!! Zdrówka dużo, bo teraz choroby łapią.
Mój synek dalej ma kłopot z zasypianiem. Właśnie przysnął po godzinie charców w łóżeczku. Musiałam go na rękach ululać, bo nie umiał się sam uspokoić.
Poza tym zrobił się strasznie ruchliwy. Nie wysiedzi mi na kolanach ani w krzesełku długo. Tylko podłoga, brzuszek, zabawki, próba złapania kota, pełzanie, obroty... I tak całe dnie jakby miał motorek w pupie. W łóżeczku ma mase miejsca to też nie poleży. Z dnia na dzień robi się coraz bardziej sprawny i silniejszy, bardziej nad swoim ciałem panuje. Ja tylko patrze i podziwiam z maminą dumą, bo każdy dzień to coś nowego Dziś zaczął ładnie robić "deske" podparty na rękach i potrafi wytrzymać w tej pozycji coraz dłużej. Także jest na dobrej drodze do siadania i raczkowania... a ja do kompletnego osiwienia.
Sam jednak nie siedzi jeszcze Probowałam go sadzać z asekuracją to mi się po chwili wykręcał i na brzuch, więc dałam sobie spokój.
Jutro idziemy do "otwartego przedszkola", to raczej taki plac zabaw pod dachem przy przychodni. Będą inne dzieci i rodzicie.. Mam nadzieje, że bedzie fajnie i że żadnego choróbska nie złapiemy
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom