reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Kocyk z wypełnieniem[emoji4] i poduszka. Szyłam koleżance, wymyśliłam jeszcze taki kocyk wełniany pleciony z dzianiną szary ale dopiero muszę uszyć bo wszystko uzależnione od dziecka, takie szycie na raty. Mam tyle pomysłów ze szkoda gadać no cóż siła wyższa.
A jaką masz maszynę? Jak się sprawdza?

Pola ma 40° szukamy przyczyny. Narazie badania moczu.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej, Aga, daj znać co z malutką. Życzę zdrowia!

AgaGunia mam nadzieję że szybko minie gorączka i ze to nic poważnego. elektrycznym termometrem? Jakoś nie mam do nich zaufania...zdrówka dla malutkiej :*

Julka ja daje ziemniaka I w zupkach sloiczkowych jest. Tylko ten nieszczesny gerber marchew z ziemniaczkiem tak Ewie szkodzi ale mysle, ze to ze wzgledu na wysoka zawartosc marchewki.

reklama
AgaGunia, mam nadzieję, że nic poważnego. Może ząbki?

Aga, piekne te rzeczy szyjesz. Zawsze podziwiałam osoby, które umieją tak pięknie szyć:)

Dziewczyny, jak rozszerzałyście dietę, to poza problemami z brzuszkiem było np większe rozdrażnienie i kłopoty ze snem?

Ubrałam dziś choinkę, jutro robię śledzie trzy rodzaje i kapustę z grzybami, posprzątane jako tako ;)

Mała dziś sobie zrobiła przerwę w spaniu od 3 do 5, lezała i gadała, potem zasnęła i pospałyśmy do 8. Zrobiła mi się nadczynność tarczycy i mam problemy ze spaniem, lekarz dopiero w styczniu ....

Do góry