reklama
Flammie- właśnie nie chce tylko zamówienie zrobiła w aptece internetowej i czekam na mój towar
to jest tzw. "znajoma od porad z d*py"
BasiaJulia- nie jestem tak chamska jak ona
Dziś muszę iść do sklepu po pieczarki widzę już te kolejki.
to jest tzw. "znajoma od porad z d*py"
BasiaJulia- nie jestem tak chamska jak ona
Dziś muszę iść do sklepu po pieczarki widzę już te kolejki.
Lizzy_
Fanka BB :)
Agula, ja mam taką koleżankę, która wszystko krytykuje. Nie spotykam się z nią, ale często do mnie pisze i wypytuje.
Ale spoko, są lepsze i gorsze dzieci i lepsze i gorsze matki wg niektórych... Trzeba się z tym pogodzić, niektórzy muszą się dowartosciowac.
Ale spoko, są lepsze i gorsze dzieci i lepsze i gorsze matki wg niektórych... Trzeba się z tym pogodzić, niektórzy muszą się dowartosciowac.
Ostatnia edycja:
BasiaJulia
Ooo, a ja ważę co 2 miesiące, to już powinna pukać do mnie opieka społeczna"Nie ważysz dziecka co miesiąc? Nie interesuje cię jego prawidłowy rozwój?" Tak, jestem wyrodna matką i ważę dziecko tylko na szczepieniu, co 6 tygodni...
To tylko niektóre...
No Agula koleżanka pierwsza klasa, potrafi podtrzymać na duchu
Ja znowu mam taką ciotke już pisałam że wg niej mój syn jest tłusty! Tzn każde dziecko większe od jej chude wnuczki jest grube. Zamiast się cieszyć że tak ładnie przybiera na wadze jedząc tylko z piersi to się martwilam ze tusze dziecko.
Ja dziś robiłam ostatnie zakupy prezentowe. Tłumy, wszystkie parkingi wypisane po brzegi.
I jeszcze chciałam sobie kupić jakąś ładną bluzkę na wigilię ale z tymi cycolami gigantamk ciężko coś dobrać a syn cierpliwie czekał aż wszystko poprzymierzam a i tak nic nie wybrałam.
Ja znowu mam taką ciotke już pisałam że wg niej mój syn jest tłusty! Tzn każde dziecko większe od jej chude wnuczki jest grube. Zamiast się cieszyć że tak ładnie przybiera na wadze jedząc tylko z piersi to się martwilam ze tusze dziecko.
Ja dziś robiłam ostatnie zakupy prezentowe. Tłumy, wszystkie parkingi wypisane po brzegi.
I jeszcze chciałam sobie kupić jakąś ładną bluzkę na wigilię ale z tymi cycolami gigantamk ciężko coś dobrać a syn cierpliwie czekał aż wszystko poprzymierzam a i tak nic nie wybrałam.
Lizzy_
Lada dzień się zjawi pewnie, takie zaniedbanie!Ooo, a ja ważę co 2 miesiące, to już powinna pukać do mnie opieka społeczna
Aga30+
Moje nocne twory, wiem nie ładnie się chwalić[emoji4]
jeszcze tylko wyprasować[emoji38]
Załączniki
BasiaJulia
SUPER to kocyk i poduszeczka? Świetny materiał z hipkiemMoje nocne twory, wiem nie ładnie się chwalić[emoji4]Zobacz załącznik 788483Zobacz załącznik 788484Zobacz załącznik 788485Zobacz załącznik 788486 jeszcze tylko wyprasować[emoji38]
reklama
Aga30+
Kocyk z wypełnieniem[emoji4] i poduszka. Szyłam koleżance, wymyśliłam jeszcze taki kocyk wełniany pleciony z dzianiną szary ale dopiero muszę uszyć bo wszystko uzależnione od dziecka, takie szycie na raty. Mam tyle pomysłów ze szkoda gadać no cóż siła wyższa.SUPER to kocyk i poduszeczka? Świetny materiał z hipkiem