reklama
lillylove
Fanka BB :)
Dziewczyny przeczytałam Was ale nie mam nawet kiedy odpisać , napisze tylko to co zapamiętałam na szybko...
Aga duzo dzieci ma takie szmery napewno bedzie dobrze !
Iwona tez myślałam która pierwsza to napisze , padło na Ciebie [emoji3] mąż wiaodmo ze nie przechodzi ciąży za Ciebie ale miło z jego strony ze Cie wspiera. Szczerze to trochę zazdroszczę marzy mi sie synek [emoji7]
Nafoczka cudne ząbki [emoji6]
Toteczka dobrze ze siostra pomaga razem raźniej !
Paula świetne to zdjęcie ! Ahhh i znowu mi smutno ze sie nie karmimy ....
Flammie u nas im ciszej tym głośniej [emoji23]
Aga Gunia faktycznie jak maź strażak to codziennie strach Ci towarzyszy . Ale masz prawdziwego faceta w domu , super ! Temperatura poniżej 38 to podobno nie Powód do paniki u takich maluszków , a moze to przez ząbki ?
Flammie my tez chcemy mała powili przenosić do łóżeczka w ciagu dnia super jej sie tam śpi , W nocy w związku z tysiącem pobudek na smoka z własnej wygody JesCze nie próbowaliśmy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aga duzo dzieci ma takie szmery napewno bedzie dobrze !
Iwona tez myślałam która pierwsza to napisze , padło na Ciebie [emoji3] mąż wiaodmo ze nie przechodzi ciąży za Ciebie ale miło z jego strony ze Cie wspiera. Szczerze to trochę zazdroszczę marzy mi sie synek [emoji7]
Nafoczka cudne ząbki [emoji6]
Toteczka dobrze ze siostra pomaga razem raźniej !
Paula świetne to zdjęcie ! Ahhh i znowu mi smutno ze sie nie karmimy ....
Flammie u nas im ciszej tym głośniej [emoji23]
Aga Gunia faktycznie jak maź strażak to codziennie strach Ci towarzyszy . Ale masz prawdziwego faceta w domu , super ! Temperatura poniżej 38 to podobno nie Powód do paniki u takich maluszków , a moze to przez ząbki ?
Flammie my tez chcemy mała powili przenosić do łóżeczka w ciagu dnia super jej sie tam śpi , W nocy w związku z tysiącem pobudek na smoka z własnej wygody JesCze nie próbowaliśmy
Troszkę. Strasznie się tylko slinil. Potem mu masowalam dziąsła nasadka i jakos poszło. Gorzej teraz znosi katar i nauczył się piszczecNafoczka, ja cię pamiętam, z tego i wcześniejszego wątku:-)
Ząbki super bardzo odczuwał zabkowanie?
Kaskaw
Cześć dziewczyny.
Przepraszam ale nie dam rady was nadrobić,bo mam strasznie duże zaległości. Jedyne co mi przemknęło to ciąża Iwony. Gratuluję Ci kochana i życzę spokojnej ciąży!
Jezeli chodzi o nas to 25.11 mielismy wypadek, na szczescie dzieciom się nic nie stało.. Ja chodzę w kolnierzu...
Poza tym na fb pokazywalam dziewczynom jak moja Helenka zaczela siadac, a od wczoraj zaczela raczkowac narazie sie jeszcze denerwuje bo czasem sie przewroci ale idzie jej coraz lepiej
Postaram sie cokolwiek nadrobic i cczesciej sie odzywać.
Ściskam was mocno i całuję ! )
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam ale nie dam rady was nadrobić,bo mam strasznie duże zaległości. Jedyne co mi przemknęło to ciąża Iwony. Gratuluję Ci kochana i życzę spokojnej ciąży!
Jezeli chodzi o nas to 25.11 mielismy wypadek, na szczescie dzieciom się nic nie stało.. Ja chodzę w kolnierzu...
Poza tym na fb pokazywalam dziewczynom jak moja Helenka zaczela siadac, a od wczoraj zaczela raczkowac narazie sie jeszcze denerwuje bo czasem sie przewroci ale idzie jej coraz lepiej
BasiaJulia
Ojej Kasia, dobrze, że nic poważnego się nie stało...Cześć dziewczyny.
Już raczkuje???? Nie ogarniam tych przemian
BasiaJulia
Do pary? Ja bym chciała drugą córeczkęSzczerze to trochę zazdroszczę marzy mi sie synek [emoji7] Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki za odpowiedzi o tabsach.
Ja dzis bylam u znajomej z Anią. Irytują mnie osoby co non stop dają uwagi nie patrząc na swoje dziecko.
Co jestem tam na kawie to słucham, ze Ania jest gruba, ma płaską głowę i będzie opozniona bo ma alergię a ktoś tam miał i jest opóźniony.Ludzie!
Może ja jestem jakaś dziwna, ale moim zdaniem kazde dziecko jest inne i tyle. Nie mowie jej, ze jej syn wygląda jak klown i nie podoba mi się i ma go przebadac bo wazy tyle co Ania a ma 9 miesiecy.
Oczywiscie co innego pogadac sobie i dac rady, ale jej dziecko jest idealne i kazde inne z innymi nawykami to UFO. Wrrrr....
Jeszcze uslyszałam, ze jak wstaje w nocy to jest dopiero dziwne! Bo jej mały jak skonczyl 2 miesiace to spi cale noce. Na pewno jak skoczyl tydzien to juz spal
Nie wiem po co pojechałam...
Ja dzis bylam u znajomej z Anią. Irytują mnie osoby co non stop dają uwagi nie patrząc na swoje dziecko.
Co jestem tam na kawie to słucham, ze Ania jest gruba, ma płaską głowę i będzie opozniona bo ma alergię a ktoś tam miał i jest opóźniony.Ludzie!
Może ja jestem jakaś dziwna, ale moim zdaniem kazde dziecko jest inne i tyle. Nie mowie jej, ze jej syn wygląda jak klown i nie podoba mi się i ma go przebadac bo wazy tyle co Ania a ma 9 miesiecy.
Oczywiscie co innego pogadac sobie i dac rady, ale jej dziecko jest idealne i kazde inne z innymi nawykami to UFO. Wrrrr....
Jeszcze uslyszałam, ze jak wstaje w nocy to jest dopiero dziwne! Bo jej mały jak skonczyl 2 miesiace to spi cale noce. Na pewno jak skoczyl tydzien to juz spal
BasiaJulia
I tak jej odpowiedź: a twój syn.... Może zwróci uwagę na to, co mówi, bo to, co Ty piszesz teraz to jest obrażanie, a nie uwagi.Dzieki za odpowiedzi o tabsach.
reklama
lillylove
Wow Kaska juz raczkuje ! Sprytna dziewczynka ! Dobrze ze dziecka sie nic nie stało [emoji6]
BasiaJulia tak do parki [emoji7]
BasiaJulia tak do parki [emoji7]