reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Też mam tę żyrafę, ale nawet nie wiedziałam, że jest jakaś moda na nią :p Kupiłam taki malutki gryzak, bo wydawało mi się, że mały go łatwo złapie i nie myliłam się.

Moja rodzina to też tak nie bardzo jeśli chodzi o prezenty. Każdy tylko, żebym nic nie kupowała, po co mam robić sobie koszty, nikt nic nie potrzebuje.. no kurde! Co roku to samo..
Rodzina męża to zupełne przeciwieństwo.

Aga, super, ze malutka tak łagodnie przeszła chorobe :)

Maly zasnąl o 1930. Pewnie sie obudzi zaraz :(

reklama
BasiaJulia mamy ta większa :)

Flammie miałam pisac ale zapomniałam piękne prezenty świąteczne , takie od serca !

U mnie na wigilijnym stole: pierogi z kapusta i grzybami , karp smażony, ryba po grecku, sałatka jarzynowa, barszcz czerwony, śledzie, chleb, opłatek, domowy kompot, krokiety bez mięsne oczywiście :) i to 10 potraw 2 kolejnych noe mogę sobie przypomnieć moze dlatego ze samodzielnie nigdy nie organizowałam świat :) a w tym roku pierwszy raz wlasnie przypadnie mi to w udziale :) ale jesteśmy umówieni ze ja robię większość a mama i siostra ( które bedą u nas na wigili) robią po 2 potrawy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

BasiaJulia ja mam lalkę mateo [emoji3] jesli śliczna i nie mogłam sie oprzeć... teraz na Mikołajka dostanie kolejna od mojej przyjaciółki [emoji85]

Żyrafie sophie tez mamy i to jeden z naszych hitów jak narazie [emoji6] wydaje mi sie ze jest ergonomiczna, łatwa do trzymania a ma duzo elementów do gryzienia wiec pewnie po części jej fenomen [emoji3][emoji3]

Moja lubi najbardziej główkę żyrafki [emoji23]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas na wigilię przygotowujemy zupę grzybową i barszcz czerwony z uszkami z racji tego że ja nie lubię grzybów :) oczywiście są zrobione na wywarze z ryb, karp smażony i jakaś inna rybka, pierogi z kapusta i grzybami, kapusta z grzybami, ziemniaki, śledzie, kompot z suszonych owoców, makówki- moje ulubione kisiel, budyń i nie pamiętam czy coś jeszcze

Właśnie dzieci ją lubią! Może źle się wyraziłam - chodziło mi o to, o co właściwie chodzi - dlaczego jest taka fajna? :)

BasiaJulia ja mam lalkę mateo [emoji3] jesli śliczna i nie mogłam sie oprzeć... teraz na Mikołajka dostanie kolejna od mojej przyjaciółki [emoji85]

Żyrafie sophie tez mamy i to jeden z naszych hitów jak narazie [emoji6] wydaje mi sie ze jest ergonomiczna, łatwa do trzymania a ma duzo elementów do gryzienia wiec pewnie po części jej fenomen [emoji3][emoji3]

My mamy taka soft z uchwytami i to prawda, glowa smakuje najpyszniej:p od dziadkow dostanie ppdobno ta klasyczna wieksza to juz bedzie szalec z radosci. Jak tylko ja widzi to sie ekscytuje. Nie wiem serio dlaczego bo kazdy inny gryzak laduje na podlodze a ten jest ukochany... Moze ta farba ktorej uzyto do pomalowania ma jakis fajny smak, nie wiem. Bo zyrafa jak zyrafa...

Co do tv. Przestalam ogladac tv sniadaniowa bo nie mam na to czasu. I jedyne co ogladam i co jest moim rytualem wieczornym to Na Wspolnej:p wiem- niskie loty ale musze sie jakos zresetowac i tak jak dziecko ma swoje rytualy tak samo i ja:) wtedy mam czas na ogladanie, zjedzenie kolacji i przegladanie facebooka;);)

Co do tv. Przestalam ogladac tv sniadaniowa bo nie mam na to czasu. I jedyne co ogladam i co jest moim rytualem wieczornym to Na Wspolnej:p wiem- niskie loty ale musze sie jakos zresetowac i tak jak dziecko ma swoje rytualy tak samo i ja:) wtedy mam czas na ogladanie, zjedzenie kolacji i przegladanie facebooka;);)

Heh mi to aż wstyd się przyznać ale ja oglądam też jeden serial, turecki! tylko z tobą :-D momentami głupi jak but ale tak miło się oderwać od naszej rzeczywistości :-) :)

Ilona2701 a co to są te makówki?

Hej.
U nas na wigilię przygotowujemy zupę grzybową i barszcz czerwony z uszkami z racji tego że ja nie lubię grzybów :) oczywiście są zrobione na wywarze z ryb, karp smażony i jakaś inna rybka, pierogi z kapusta i grzybami, kapusta z grzybami, ziemniaki, śledzie, kompot z suszonych owoców, makówki- moje ulubione kisiel, budyń i nie pamiętam czy coś jeszcze
Jesteś Ilona ze Śląska?
A Ty Lilly?

My mamy taka soft z uchwytami i to prawda, glowa smakuje najpyszniej:p od dziadkow dostanie ppdobno ta klasyczna wieksza to juz bedzie szalec z radosci. Jak tylko ja widzi to sie ekscytuje. Nie wiem serio dlaczego bo kazdy inny gryzak laduje na podlodze a ten jest ukochany... Moze ta farba ktorej uzyto do pomalowania ma jakis fajny smak, nie wiem. Bo zyrafa jak zyrafa...

Synek mojej koleżanki też lubi, a Sarcia zainteresowała się właśnie jak tam byliśmy.
Też oglądam Na Wspólnej i jeszcze Singielkę :)

Witajcie. Mam wrażenie ze wszystkie dzieciaki takie grzeczne a moj nie spi po nocach a w dzien non stop marudzi, siwe wlosy mi zaczęły wychodzic....
U nas wigilia w tyn roku u moich rodzicow, ale wcale nie czuje sie jakoś świątecznie, moze dlatego ze w ostatnim czasie funkcjonuje jak robot z automatu

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry