reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Madzia ja dawalam przed i niby buzke otwieral ale byl niespokojny jakby brzuszek go bolal i problem z kupami był, narazie zrezygnowalam z rozszerzania, sprobuje za jakis czas

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga po zmianie mleka chyba tak moze byc. U nas tak było bynajmniej ale sytuacja juz opanowana.

Lili kaDy potrzebuje czasu dla siebie, wiec znajdź go i duuuzo relaxu życzę [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Flammie moja córka dokładnie tak samo... nie ma jeszcze skończony 4 msc wiec nie wiem czy ząbki, ale bardzo marudzi

Wszystkiego najlepszego dla 4 i 5 miesięcznych maluszków [emoji173]️

1479732445-uyweak.jpeg

My sie przygotowaliśmy na zimę a tu prawie jesień [emoji3] nic - piękna pogoda, trzeba korzystać

Ja kaszke dawalam na poczatku po mleku. Nieduzo, zeby sobie sprobowal. Teraz jak juz mniej wiecej wie o co chodzi z ta lyzeczka i kaszka daje przed. Jak sie zaczyna z glodu zloscic, daje mleko i potem kaszke. Dokladnie, nic na sile.

reklama
Do góry