cześć kochane mamusie
u nas zimno i spacery odwołane bo mały jeszcze kaszle a wczoraj to tak wiało ze głowę chciało urwać zobaczymy jak dzis będzie.
Szczerze to szkoda mi bardzo że ta jesień zaczęła się tak paskudnie, bo wyobrażałam sobie długie spacerki w jesiennej scenrei a co mamy listopadową pluchę.
No to sobie z rana pomarudziłam ale to tylko dlatego że nie spałam w nocy bo kochane maleństwo budziło się 6 razy w nocy wiec wszystko jasne.
Wiecie mam problem z ustawienienm leków na tarczycę, nieufna ile ty teraz eutyhyroxu bierzesz?
Bo ja miałam 3 tyg temu przy dawce 112 wynik tsh 0,008 a teraz przy dawce 56 po 3 tyg urosło do 10,00.
Bardzo odczuwam te skoki teraz jestem tak ospała ze mam przez to zawroty głowy. Zwalałam to na niewyspanie nocne ale to jednak nie było to bo ta senność jest taka jabym wzieła tabletki na sen i na siłe próbowała nie zasnąć. Nie wiem czy to dobrze opisałam.
wiecie że mój maluszek jak zaczełam mu dawać delicol i saab to przestała się prężyć i płakać, normalnie non stop radosny, teraz zabrakło mi tych saab i kuźwa znou sie pręży i płacze jak chce pierdki puścić.
pójdę poczytać co u was bo ostatnio zaniedbałam nasze forum