Witam!
Flammie - ja jeszcze nie czytałam, ale za to słuchamy płyt z piosenkami dla dzieci, tańczymy sobie i śpiewamy
Uwielbia to
Toteczko, u mnie też bywają gorsze dni, jak pewnie u każdego, u mnie może mniej, u Ciebie więcej więc przytulam i życzę wytrwałości! Wiesz, że to przejściowe, główka do góry!
Julka, cieszę się, że u Was już lepiej. Oby tak zostało!!
AgaGunia - śliczny piesek!!!!!!! Uwielbiam psy, ale mamy kota więc o psie mogę pomarzyć. Może jak dzieci podrosną...
Kamejka - u nas spacery kilkugodzinne, a jak uśnie to ją stawiam przed drzwiami, mam otwarte drzwi i działam wtedy przy garach, bo na dole mam kuchnię akurat, ale to jak jest w miarę ciepło i słonecznie. A tak to może ze dwie godziny łażenia przez cały dzień.
Mój też zajmuje się Młodą, również z nią zostaje.
Odchudzam się, dość! Zaczynam ćwiczyć i mniej żreć, bo tylko się cieszyć, że nie tyłam jedząc tyle, ile jadłam
Przecież to trzeba mieć coś z głową, żeby tak robić i jeszcze te słodycze. Ja karmię tylko piersią więc mam nadzieję, że tylko trochę ograniczając i więcej się ruszając zacznę tracić te kilogramy!! Zostało mi 7 do wagi sprzed ciąży, a chciałabym 10. Macie tę grupę wsparcia??
Lizzy - ojej
Mnie rok temu, 17 października rozpoczęła się ostatnia miesiączka...
Dzięki za przypomnienie tego czasu
Mam dwa pytania:
1. Nie wiecie może w jakim banku jest najlepsza oferta, jeżeli chodzi o formę oszczędzania pieniędzy dla dziecka?
2. Karmię piersią i biorę omega med dha, zalecenie ze szpitala. Jakie witaminy do tego mogę brać, żeby nie przegiąć z ogólną ilością?