reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Paula, tak jak Julka pisze... Ale to juz pewnie lekarz cos podpowie czy obserwowac czy dokarmiac bedzie trzeba.
U mnie tez waga nie duza u synka ale on kaprysi ostatnio.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja byla rano marudna bo brzuszek bolał a potem grzeczne uśmiechniete dziecko do czasu kiedy chcialam wyjsc z nia na spacer. Takie cyrki urzadza przy ubieraniu i jak ma w wózku leżeć, że odechciewa mi się z nią wychodzić z domu. Po takiej akcji mała ma już popsuty humor na resztę dnia.

Co do ubierania to moja też wrzeszczy i w wózku częściej płacze. Kręci się stęka bo jej niewygodnie ale co zrobić jak dzieciaki letnie i do ubranek grubych nie przyzwyczajone.[emoji52]

Julka, mój właśnie tym mlekiem ulewal, pieniło mu się w buzi i zrezygnowalam z niego... nie wiem dlaczego tak się pieni...

Aga tylko, że ona zaczęła płakać przy każdym ubieraniu nawet piżamy czy body. A co do bebilonu to mieszam kręcąc delikatnie butelką ale mała i tak ulewa. Nie mam porównania czy po innym byłoby lepiej ale13 idziemy na szczepienie i zapytam bo kupy ma zielone i bardzo cuchnące, muszę męża wołać do zmiany pieluchy bo bym padła. Do tego bolące bąki. Zobaczymy bo już raz chciałam zmienić jej mleko i nie pozwolił.

Kurde dopiero.przechodzilam z comfort na zwykły bebilon i teraz znowu mu zmienic? Boje sie ze za duzo tych zmian.... najpierw zwykly bebilon, pozniej comfort, teraz zwykly i nan? Z checia bym spróbowała ale boje sie, nie wiem sama co robic :( dzis go przebieralam 5 razy

Dziewczyny, ja odnosnie mm. Planuje zaczac wprowadzac mm powoli i odchodzic od kp za jakis czas. Jakie mleko polecacie. Widze ze duzo piszecie o bebilonie ale niekoniecznie dobrze- w internecie tez duzo o tym mleku wyczytalam srednich opinii- ze gazy, kolki, zaparcia, zielone kupy. Moze polecicie jeszcze cos dobrego?

u nas NAN PRO ale ostatnio jej podaje Bebilon AR ale nie chce go za bardzo jak jest mocno głodna to nie pociągnie butli ale za to po tym bebilonie nie ulewa

reklama
Ja podaję nan. Mój Mały ma problem z trawieniem laktozy, wiec jesteśmy na nan ha, ale nie mogę narzekać. Nie ulewa, nie pieni się, kupki idą. Próbowałam kiedyś bebilonu to płakał, pienilo sie i ulał połowę ;)

Do góry