reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja dzisiaj z innej beczki, może to nie miejsce na takie rzeczy ale muszę podjąć decyzję odnośnie 15 letniej kotki niestety juz od paru dni nie je i nie załatwia się chodzić już tez przestała cały czas śpi dostaje antybiotyk dozylnie niestety poprawa słaba dzisiaj badali krew i nerki juz odmawiają posłuszeństwa[emoji26] można ja podtrzymywać przy życiu jeżdżąc z nią 2 razy dziennie na kroplówki albo uśpić[emoji26] dostaliśmy ja od przyjaciela teścia który zmarł na raka i nie miał kto się nią opiekować, ona była jego ulubienicą. To taka pamiątka po nim. Aportowała jak pies i spała na karku u męża - niesłychanie mądry kot. Posiada cechy psa bo z nimi się wychowała. Ah jak mi jej żal. [emoji46] Jest z nami 4 lata. Przepraszam że tak znikąd wyskoczyłam ale ciężka jest to dla mnie decyzja.

reklama
Aga wspolczuje ale czy jest sens przedłużać jej cierpienie? Szkoda pupila i tez bym sie pewnie zastanawiala ale mysle ze on sie meczy, a przedluzanie na sile chyba nie ma sensu. Napewno mial fajne zycie z wami :)

Ja dzisiaj z innej beczki, może to nie miejsce na takie rzeczy ale muszę podjąć decyzję odnośnie 15 letniej kotki niestety juz od paru dni nie je i nie załatwia się chodzić już tez przestała cały czas śpi dostaje antybiotyk dozylnie niestety poprawa słaba dzisiaj badali krew i nerki juz odmawiają posłuszeństwa[emoji26] można ja podtrzymywać przy życiu jeżdżąc z nią 2 razy dziennie na kroplówki albo uśpić[emoji26] dostaliśmy ja od przyjaciela teścia który zmarł na raka i nie miał kto się nią opiekować, ona była jego ulubienicą. To taka pamiątka po nim. Aportowała jak pies i spała na karku u męża - niesłychanie mądry kot. Posiada cechy psa bo z nimi się wychowała. Ah jak mi jej żal. [emoji46] Jest z nami 4 lata. Przepraszam że tak znikąd wyskoczyłam ale ciężka jest to dla mnie decyzja.

Ja musiałam uspic moja kotke poltora roku temu :( Była młoda bo tylko 4 lata, super cwana, otwierała sobie okna i drzwi by wyjść na dwór. Zakradała się do sąsiadów przez otwarte drzwi i okna latem i zjadała jedzenie ich kotów :) Byliśmy do niej baaardzo przywiązani. Niestety miała chorobę serca.. Poszliśmy do weterynarza po ratunek, ale wyszliśmy już z pustą klatką, bo nie było ratunku. Wiem jak koszmarna jest to decyzja do podjęcia. Najlepiej wziąc pod uwagę co jest najlepsze dla kotki w tej sytuacji. Czy cierpi, czy męczy się..
Dużo siły życzę!

u nas była tak

a ja dzisiaj sama mąż poszedł na piwo z kolegami a Mała jak na złość jak tylko wyszedł zaczęła płakać i nie mogłam jej uspokoić

Załączniki

• IMG_3989.JPG
    IMG_3989.JPG
    198,9 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Dziewczyny, ja odnosnie mm. Planuje zaczac wprowadzac mm powoli i odchodzic od kp za jakis czas. Jakie mleko polecacie. Widze ze duzo piszecie o bebilonie ale niekoniecznie dobrze- w internecie tez duzo o tym mleku wyczytalam srednich opinii- ze gazy, kolki, zaparcia, zielone kupy. Moze polecicie jeszcze cos dobrego?
My dajemy bebiko i małej nic nie jest :) też po woli wprowadzalam a teraz już tylko raz dziennie ściągam mleko i daje. Właśnie wzięłam łyka piwa[emoji14]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry