Mojemu małemu oczka ropieją Po urodzeniu tylko jedno, a teraz oba. Nie jakoś strasznie, ale wcale nie chce minąć. Przemywam wodą i przemywam sola fiz. Nie wiem czy to coś z czym do lekarza trzeba, czy po prostu musi samo minąć.
Ja myślę że spokojnie, nic strasznego i nie ma się o co martwić, a podpytaj o to położną jak będziesz miała wizytę.
Witajcie. Ja dziś spalam z 2 godzinki. Maly stwierdzil ze noc to nie noc i od 1 do 4:30 ogladal pokoj. A na jak juz zasnie to na jedzenie budzi sieco godzine nie mam juz sily
Kochana jak masz takiego dzidziolka to postępuj wg zasady: dziecko śpi, mama śpi. Trudno że będziesz miała nic nie zrobione. Po prostu w dzień jak on zaśnie nawet na pół h to Ty też ten czas wykorzystaj ma drzemkę. Póki się nie ustabilizuje.
U nas też problemy z wyproznieniem. Co 3-4 dni są. Ale luźne stolce. Niestety płacze przez to i kolki. Cały czas tak prze jak by kupkę chciała zrobić. Co do spania to bardzo mało śpi. W ciągu dnia może z 3 godziny. W nocy również z 2 - 3 godziny. Nic nie mogę zrobić nawet się umyć. Ubieram się w ekspresowym tempie. Jestem wykończona. Zasypiam na stojąco. Teraz dałam cyca z 30 min z nim siedziałam i co? Jak wyciągnęłam jej z ust to się budzi. W tej chwili się pręży i płacze [emoji17]
Oj mało tych kupek, moim zdaniem coś musisz zdziałać w tej kwestii. Kupek powinno być kilka dziennie. Może czopek? Ponoć działają rewelacyjnie