julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
witajcie dziewczyny
ja też jakoś nie mam weny do pisania
ja też jakoś nie mam weny do pisania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj u mnie też położna tak go mocno ciągła aż chciałam ją po łapach szczelić. U nas 16 doba i kikutek do polowy pempka odszedł tak że spokojnie. U Martynki dlugo odchodził też. Raz dziennie patyczkiem z osceniseptem go smyram i to wszystko.Dziewczyny rozpakowane jaka u Was sytuacja z pepkiem? U nas konczymy 9-ty dzien i trzyma sie na razie ale krwawi troszke po wizycie kontrolnej jak pani pielegniarka go troche mocno potraktowala... Czym smarujecie, psikacie? Jak pielegnujecie?
No dziewczyny, nie wiem czy to falszywy alarm czy cos sie zaczyna, ale gdzies od poltorej godz mam skurcze. Najpierw co ok 10 min, potem co 8 a teraz co 6, narazie da sie wytrzymac, chyba wezme prysznic
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia daj znać czy coś się rozkręcilo
Qretka to jeszcze masz tydzień żeby coś ruszyło. U mnie już nie ma szans[emoji14]Wieczorem znowu miałam skurcze ale nie liczyłam co ile, niektóre były mocniejsze i w końcu poszłam spać...a dziś już po śniadanku i mam mega stresa. Kompletnie nic nie wiem co się będzie jutro od 7 że mną działo
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
No dziewczyny, nie wiem czy to falszywy alarm czy cos sie zaczyna, ale gdzies od poltorej godz mam skurcze. Najpierw co ok 10 min, potem co 8 a teraz co 6, narazie da sie wytrzymac, chyba wezme prysznic
trzymam kciukiNo dziewczyny, nie wiem czy to falszywy alarm czy cos sie zaczyna, ale gdzies od poltorej godz mam skurcze. Najpierw co ok 10 min, potem co 8 a teraz co 6, narazie da sie wytrzymac, chyba wezme prysznic