reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Hej dziewczyny. My dzis wychodzimy. Mala po badaniach i usg zdrowa w koncu tez mleko sie pokazalo i tylko sutki to mega trafedia. Mam juz ta masc o ktorej pisalyscie to czekam az przestane zwijac sie z bolu przy karmieniu. Gratulacje dla rozpakowanyvh i kciuki za rodzace

reklama
Aleksandra powiedział mi ze do porodu, ze dostanę kroplówkę na wywołanie i powinnam urodzić...
3 tygodnie temu mówił ze do 2 tygodni powinnam urodzić normalnie...
Boje sie tego poniedziałku jak cholera, zeby sie nie okazało ze wymęcze sie pod kroplowkami a nie da to porzadanego efektu [emoji20]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej mam pytanie do Was Mamy,

Staram sie dobrze jesc bez smazenia, tlustego i ciezkiego a malutki i tak placze i wygina sie i sie denerwuje. Wydaje mi sie ze ma problem z kupka i gazami tez i teraz pytanie ile czasu mija zanim cos zjem i to sie znajdzie w moim mleczku? Bo nie potrafie tego ogarnac co moglam zjesc ze mu zaszkodzilo...moze to glupie ale no nie wiem :-(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie po wizycie wszystko pozamykane, więc niestety nic się nie dzieje. Myślałam, że po tej nocy coś się ruszyło..

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Melduję się ze szpitala.
Od 15 do 21 regularne skurcze, więc pojechaliśmy. Na izbie skurcze regularne wykazało ktg, zero rozwarcia, ale pani doktor wzięła mnie na porodówkę. Leżałam tam, a skurcze coraz słabsze. Zrobili usg, mam słabe przepływy czy coś z nimi nie tak. Rano dostanę oxy i zobaczymy co dalej. W każdym razie nie wychodzę już w dwupaku, bo martwią się o małego i będą monitorować...

Dobranoc!
Trzymam kciuki.

Jak zjesz rano to po poludniu powinnas miec to w pokarmie. Sprobuj malenstwo klasc czesto na brzuszku i zrob herbatke z koperku i daj do picia. Ja teraz tez mam ten problem i zaraz jade do apteki po ta herbatke z kopru ;))
Hej mam pytanie do Was Mamy,

Staram sie dobrze jesc bez smazenia, tlustego i ciezkiego a malutki i tak placze i wygina sie i sie denerwuje. Wydaje mi sie ze ma problem z kupka i gazami tez i teraz pytanie ile czasu mija zanim cos zjem i to sie znajdzie w moim mleczku? Bo nie potrafie tego ogarnac co moglam zjesc ze mu zaszkodzilo...moze to glupie ale no nie wiem :-(

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak zjesz rano to po poludniu powinnas miec to w pokarmie. Sprobuj malenstwo klasc czesto na brzuszku i zrob herbatke z koperku i daj do picia. Ja teraz tez mam ten problem i zaraz jade do apteki po ta herbatke z kopru ;))

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A mozna tak dopajac? mi w szpitalu zabronili, tylko mleko :/

reklama
Lizzy jestem z Toba myślami :)

Ja po ktg dalej cisza spokoj, maly wazy ok 3 kg. Ależ dołujące sa te wizyty jak nic sie nie dzieje

Do góry