reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczynki powiedzcie mi jak dbać o krocze, narazie wszystko swieze i boli, delikatnie przemywam woda, ale boje sie ze niedokladnie i zeby sie nie wdalo jakies zakazenie. Czy mam po prostu wziac normalny prysznic zeby całkowicie wymyc. Dzis juz tego nie zrobie bo maz pojechal a ja w sumie dzis to słabo chodze. Maly jest u Pan od noworodkow na noc, ja mam nocny porod za sobą i padam na twarz a mały byl jednak w inkubatorze i troche sie stracham ze moglabym cos przeoczyc gdyby bylo nie tak. Pani spojrzala na mnie jak na wyrodna matke :( w dodatku dokarmilismy go troche butla bo nie mam pokarmu jeszcze :( maly sie denerwował. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien i bede sie mogła normalnie podniesc z lozka. Padam na twarz. Milej nocy dziewczynki.

Dziewczyny miałam dzis wizytę u położnej ciśnienie mam 90/50 powiedziałam Jej o moich objawach bo od kilku dni mam zawroty głowy,mroczki przed oczyma czuje sie jak bym miała cos z błędnikowy bo kręci mi sie w głowie mrożę oczy jak bym światłowstręt miała i boli mnie głowa a do tego zjechałam z wagi i jestem osłabiona mam35.4 C gdzie zawsze mam 36.7C mam jutro isc do przychodni i do okulisty ale tak sie słabo czuje,ze czekam na meza jak wroci z pracy i jedziemy do szpitala bo to raczej nie jest normalne [emoji58] do tego jezeli nie urodzę w niedziele tak jak mam termin to mam umówiony masaż szyjki na 21.07

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny miałam dzis wizytę u położnej ciśnienie mam 90/50 powiedziałam Jej o moich objawach bo od kilku dni mam zawroty głowy,mroczki przed oczyma czuje sie jak bym miała cos z błędnikowy bo kręci mi sie w głowie mrożę oczy jak bym światłowstręt miała i boli mnie głowa a do tego zjechałam z wagi i jestem osłabiona mam35.4 C gdzie zawsze mam 36.7C mam jutro isc do przychodni i do okulisty ale tak sie słabo czuje,ze czekam na meza jak wroci z pracy i jedziemy do szpitala bo to raczej nie jest normalne [emoji58] do tego jezeli nie urodzę w niedziele tak jak mam termin to mam umówiony masaż szyjki na 21.07

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
A nie masz czasem anemii? Ja przy niskiej hemoglobinie sie tak czułam

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki powiedzcie mi jak dbać o krocze, narazie wszystko swieze i boli, delikatnie przemywam woda, ale boje sie ze niedokladnie i zeby sie nie wdalo jakies zakazenie. Czy mam po prostu wziac normalny prysznic zeby całkowicie wymyc. Dzis juz tego nie zrobie bo maz pojechal a ja w sumie dzis to słabo chodze. Maly jest u Pan od noworodkow na noc, ja mam nocny porod za sobą i padam na twarz a mały byl jednak w inkubatorze i troche sie stracham ze moglabym cos przeoczyc gdyby bylo nie tak. Pani spojrzala na mnie jak na wyrodna matke :( w dodatku dokarmilismy go troche butla bo nie mam pokarmu jeszcze :( maly sie denerwował. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien i bede sie mogła normalnie podniesc z lozka. Padam na twarz. Milej nocy dziewczynki.
Julka normalnie weź prysznic podmywaj się płynem tym którym przed porodem się podmywałaś, mnie na szkole rodzenia z Mają polecano podmywanie się tantum rose, taki proszek w saszetkach rozpuszczasz w wodzie, ja to robiłam w małej buteleczce z dziubkiem i poprostu polewałam sobie i podmywałam się. Teraz podobno się juz nie stosuje tego jeśli nic się nie dzieje ale ja w szpitalu sobie 3 razy tak płukałam.

Julka normalnie weź prysznic podmywaj się płynem tym którym przed porodem się podmywałaś, mnie na szkole rodzenia z Mają polecano podmywanie się tantum rose, taki proszek w saszetkach rozpuszczasz w wodzie, ja to robiłam w małej buteleczce z dziubkiem i poprostu polewałam sobie i podmywałam się. Teraz podobno się juz nie stosuje tego jeśli nic się nie dzieje ale ja w szpitalu sobie 3 razy tak płukałam.
Dokladnie zrobilam tak samo. Podmywalam sie po kazdym skorzystaniu z toalety plynem i osuszalam recznikiem papierowym i tyle. Tantum rosy uzylam kilka razy tylko. jesli nie masz szwow na zewnatrz to chyba starczy podmywanie sie plynem tym co uzywalas wczesniej :-)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też dzisiaj po ktg. Młoda się dużo rusza, ale skurczow brak. Rozwarcie od tygodnia bez zmian. W przyszły czwartek mam się zgłosić do szpitala na test wydolności łożyska, przez cukrzycę. A wcześniej jeszcze zwykła wizyta i usg. już bym mogła rodzic, ale teoretycznie jeszcze mam 10 dni :-)
Łącze się z oczekujäcymi :-)

reklama
Do góry