Kaskaw
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie masz czasem anemii? Ja przy niskiej hemoglobinie sie tak czułamDziewczyny miałam dzis wizytę u położnej ciśnienie mam 90/50 powiedziałam Jej o moich objawach bo od kilku dni mam zawroty głowy,mroczki przed oczyma czuje sie jak bym miała cos z błędnikowy bo kręci mi sie w głowie mrożę oczy jak bym światłowstręt miała i boli mnie głowa a do tego zjechałam z wagi i jestem osłabiona mam35.4 C gdzie zawsze mam 36.7C mam jutro isc do przychodni i do okulisty ale tak sie słabo czuje,ze czekam na meza jak wroci z pracy i jedziemy do szpitala bo to raczej nie jest normalne [emoji58] do tego jezeli nie urodzę w niedziele tak jak mam termin to mam umówiony masaż szyjki na 21.07
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Julka normalnie weź prysznic podmywaj się płynem tym którym przed porodem się podmywałaś, mnie na szkole rodzenia z Mają polecano podmywanie się tantum rose, taki proszek w saszetkach rozpuszczasz w wodzie, ja to robiłam w małej buteleczce z dziubkiem i poprostu polewałam sobie i podmywałam się. Teraz podobno się juz nie stosuje tego jeśli nic się nie dzieje ale ja w szpitalu sobie 3 razy tak płukałam.Dziewczynki powiedzcie mi jak dbać o krocze, narazie wszystko swieze i boli, delikatnie przemywam woda, ale boje sie ze niedokladnie i zeby sie nie wdalo jakies zakazenie. Czy mam po prostu wziac normalny prysznic zeby całkowicie wymyc. Dzis juz tego nie zrobie bo maz pojechal a ja w sumie dzis to słabo chodze. Maly jest u Pan od noworodkow na noc, ja mam nocny porod za sobą i padam na twarz a mały byl jednak w inkubatorze i troche sie stracham ze moglabym cos przeoczyc gdyby bylo nie tak. Pani spojrzala na mnie jak na wyrodna matke w dodatku dokarmilismy go troche butla bo nie mam pokarmu jeszcze maly sie denerwował. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy dzien i bede sie mogła normalnie podniesc z lozka. Padam na twarz. Milej nocy dziewczynki.
Dokladnie zrobilam tak samo. Podmywalam sie po kazdym skorzystaniu z toalety plynem i osuszalam recznikiem papierowym i tyle. Tantum rosy uzylam kilka razy tylko. jesli nie masz szwow na zewnatrz to chyba starczy podmywanie sie plynem tym co uzywalas wczesniej :-)Julka normalnie weź prysznic podmywaj się płynem tym którym przed porodem się podmywałaś, mnie na szkole rodzenia z Mają polecano podmywanie się tantum rose, taki proszek w saszetkach rozpuszczasz w wodzie, ja to robiłam w małej buteleczce z dziubkiem i poprostu polewałam sobie i podmywałam się. Teraz podobno się juz nie stosuje tego jeśli nic się nie dzieje ale ja w szpitalu sobie 3 razy tak płukałam.