reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam
dawno mnie nie było ale jakoś czasu brak
wczoraj miałyśmy pierwszą wizytę u pediatry z małą wszystko ok tylko musimy kontrolować wagę wczoraj ważyła 2950 u lekarki a w domu 2990

problem u nas z kupkami co wiąże się z bolącym brzuszkiem dałam juz jej kilka razy krople espumisan

wszystkim rozpakowanym gratuluję
a to moja niunia
Ten espumisan to dawaj jej regularnie. Tylko wtedy naprawdę zadziała

reklama
Hej
nadrobiłam czytanie, Oli śpi, obiad się gotuje więc mogę pisać.
Julka, gratuluję szybkiego porodu. Tak się bałaś CC, Mały zdecydował że się urodzi SN. Jak już będzie z Tobą pokaż fotkę. Nie martw się, wszystko będzie dobrze, pewnie był zmęczony porodem i dlatego dostał mniej punktów w 1 minucie.
IwonaiMaja...cudne fotki. !
Nieufna, jak idzie karmienie piersią? Walczysz dalej czy dokarmiasz?
Ile jeszcze nierozpakowanych Mamuś?

A mój Oli ma trądzik noworodkowy, jeden policzek wygląda strasznie, drugi trochę lepiej. Mam już różne maści na to ale podobno minie samo do miesiąca. Tak mi go szkoda, bo jak jest mu ciepło i się denerwuje to buźka robi się czerwona i jeszcze bardziej widać, dobrze że go to nie boli ani nie swędzi.

Pozdrawiam Resztę Dziewcząt

Witam
dawno mnie nie było ale jakoś czasu brak
wczoraj miałyśmy pierwszą wizytę u pediatry z małą wszystko ok tylko musimy kontrolować wagę wczoraj ważyła 2950 u lekarki a w domu 2990

problem u nas z kupkami co wiąże się z bolącym brzuszkiem dałam juz jej kilka razy krople espumisan

wszystkim rozpakowanym gratuluję
a to moja niunia
A ile ma tygodni mała? Bo ten espumisan od 2 miesiąca podobno można. Moja też ma straszne kolki, ale muszę poczekać jeszcze tydzień bo wtedy będzie miała skończony miesiąc.

Hej
nadrobiłam czytanie, Oli śpi, obiad się gotuje więc mogę pisać.
Julka, gratuluję szybkiego porodu. Tak się bałaś CC, Mały zdecydował że się urodzi SN. Jak już będzie z Tobą pokaż fotkę. Nie martw się, wszystko będzie dobrze, pewnie był zmęczony porodem i dlatego dostał mniej punktów w 1 minucie.
IwonaiMaja...cudne fotki. !
Nieufna, jak idzie karmienie piersią? Walczysz dalej czy dokarmiasz?
Ile jeszcze nierozpakowanych Mamuś?

A mój Oli ma trądzik noworodkowy, jeden policzek wygląda strasznie, drugi trochę lepiej. Mam już różne maści na to ale podobno minie samo do miesiąca. Tak mi go szkoda, bo jak jest mu ciepło i się denerwuje to buźka robi się czerwona i jeszcze bardziej widać, dobrze że go to nie boli ani nie swędzi.

Pozdrawiam Resztę Dziewcząt
Doris moja miała znowu rumień toksykologiczny czy coś takiego. Kiedy się urodziła to była cała czerwona jak buraczek teraz jest już lepiej chodź jak się denerwuje albo płacze to robi się jeszcze czerwona. Na policzkach ma takie małe naczynka popękane mało widoczne ale ja je dostrzegam. Mam nadzieję że również jej to zniknie. Przez te zmiany skórne dostała w pierwszej minucie 9 pkt

Mój też często czerwony się robi, wtedy te pryszczyki są jeszcze gorsze. o tym rumieniu nic nie mówili więc pewnie nie ma.
Na kolki polecam Sab Simplex, jest rewelacyjny. można go kupić a Niemczech

Moj syn tez mial tradzik niemowlecy. Calutenki byl wysypany nawet na powiekach, ale po 2 tygodniach samo mu przeszlo.. Teraz moja mala ma ale o wiele mniej i tylko na policzkach wiec jest dobrze.
To szybko znika ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kaskaw, oj dobrze ze to napisałaś, bardzo mnie to podniosło na duchu bo strasznie mi go szkoda.
Aktualnie polik wygląda tak
ad1299d90c0fcf8fa95ab17ea0b5b369.jpg

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry