reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kaskaw, oj dobrze ze to napisałaś, bardzo mnie to podniosło na duchu bo strasznie mi go szkoda.
Aktualnie polik wygląda tak
ad1299d90c0fcf8fa95ab17ea0b5b369.jpg

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
To prawie nic nie ma. Spokojnie. Moj maly byl doslownie calutki. Jak dokopie sie do zdjecia to ci wrzuce ;) szybko to zejdzie. Ja przemywalam tylko kilka razy dziennie przegotowana wystudzona woda na pieluszce :)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój też często czerwony się robi, wtedy te pryszczyki są jeszcze gorsze. o tym rumieniu nic nie mówili więc pewnie nie ma.
Na kolki polecam Sab Simplex, jest rewelacyjny. można go kupić a Niemczech
Właśnie to zamówiłam. Jak to stosować? Rzeczywiście jest skuteczny? Moją wogole dzisiaj czyści. Cały dzień robi kupki i przy tym płacze a w brzuszku coś jak by sie jej przelewało.

reklama
Do góry