JUlita weź apap i musisz się przespać..migreny lubia nawiedzać niewyspanych i przemęczonychnie wiem czy dziś was doczytam ale mam migrenę....oko mi wypłynie
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja po ktg, wszystko ok. Strasznie duzo porodow dzis, ostatnio spokoj a teraz szał, szkoda bo bedzie duzo kobiet, chociaz moze do tego czasu wyjda
aleksandra1
Fanka BB :)
O jak fajnie kolejna rozpakowana
Dziś cały dzień na chodzie ale też się nic nie dziej.
Ja również zakładam od razu ochraniacz a mam taki piękny z poduszek
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś cały dzień na chodzie ale też się nic nie dziej.
Ja również zakładam od razu ochraniacz a mam taki piękny z poduszek
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Needi
Fanka BB :)
Nieufna krew żeby się nie dostała do mleka. Nie miej sobie nic do zarzucenia, przecież próbowałaś.Krwawia. Nie mam juz sily, pol nocy przeplakalam z bolu, jestem juz u kresu.....
Ja sobie skakalam tydzień przed porodem, a tak o.Needi, powtórzyły, owszem. Były co pół godziny przez 3godziny więc ja szczęśliwa już mimo bólu, że coś się kręci i ustały. Teraz cisza i spokój, wrrr... ale przez to całą noc nie spałam, bo potem już czekałam na dalsze skurcze... teraz odsypiam.
Ale dostałam od położnej piłkę i mogę sobie skakać w domu może te skurcze po wczorajszym skakaniu?
Agula nie miałaś łatwego porodu a tu jeszcze takie teksty. Ale też bym sie nie odezwała bo kto w takich bólach pamięta o pyskowkachTroche juz ochlonelam, pionizacje mialam..masakra. Zyje.
Sluchajcie jaka znieczulica byla u mnie w szpitalu...pojechałam o 22 do szpitala bo skurcze co 10min a rozwarcie 1.5cm!!! Tylko.
Zostawili mnie. Z łaską.
Teraz najlepsze na porodowce juz wzieli mnie o 11 a o 19.30 bylo cc.!! Wiecie co uslyszalam??? Ja mowie ze nie mam sil!! Ze od 22 mam skurcze do teraz i nie dam rady.
Zgadnijcie co lekarz na to??? " chcialo sie kochac???, to trzeba rodzic?" ile pani w ciazy przytyla?? Ja na to ze 21kg a on " potem dziwic sie ze mezowie was nie chca"!!!! Nie moglam uwierzyc w to co slysze
Agula Nie wierze w to co napisałaś, w glowie sie nie mieści... Jak tak mozna. Trzymaj sie cieplo obyś juz nie musiała miec z tym knurem nic wspólnego, pisz skargę!
Ja mam dzis zły dzien, chyba psychicznie podupadłam po wczorajszym badaniu ze nic sie nie rusza :/ nie chce przenoszenia i wywoływania
Ja mam dzis zły dzien, chyba psychicznie podupadłam po wczorajszym badaniu ze nic sie nie rusza :/ nie chce przenoszenia i wywoływania
reklama