Lizzy_
Fanka BB :)
Myślisz, że pomogło coś?Ja sobie skakalam tydzień przed porodem, a tak o.
Mehle, super wieści!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślisz, że pomogło coś?Ja sobie skakalam tydzień przed porodem, a tak o.
Witaj w klubie, mam to samo. W niedzielę miałam kryzys, pół dnia płakałam... na kiedy masz termin?Ja mam dzis zły dzien, chyba psychicznie podupadłam po wczorajszym badaniu ze nic sie nie rusza :/ nie chce przenoszenia i wywoływania
Ja rozumiem, też bym wolała pocierpieć na twoim miejscu niż dziecku mleka z piesi odmówić. Mam naszczęście jedną pierś nie bolącą za bardzo.Ja teraz używam maści Maltan, robię kompresy. Pomyślałam, żeby może odciągać pokarm i póki się nie wygoją to podawać butlę, ale to chyba bez sensu. Przystawiam ją, cierpię, ale przystawiam. Chciałam się umówić na wizytę u jakiejś dobrej pani od laktacji, ale sezon urlopowy... poradnia laktacyjna w Bielańskim to jakieś nieporozumienie. Jak poszłam do położnej to nie miała czasu, bo dokumenty uzupełniała.... dramat.
Powalczę jeszcze, wolę ja płakac niż ona miałaby na mm.
Troche juz ochlonelam, pionizacje mialam..masakra. Zyje.
Sluchajcie jaka znieczulica byla u mnie w szpitalu...pojechałam o 22 do szpitala bo skurcze co 10min a rozwarcie 1.5cm!!! Tylko.
Zostawili mnie. Z łaską.
Teraz najlepsze na porodowce juz wzieli mnie o 11 a o 19.30 bylo cc.!! Wiecie co uslyszalam??? Ja mowie ze nie mam sil!! Ze od 22 mam skurcze do teraz i nie dam rady.
Zgadnijcie co lekarz na to??? " chcialo sie kochac???, to trzeba rodzic?" ile pani w ciazy przytyla?? Ja na to ze 21kg a on " potem dziwic sie ze mezowie was nie chca"!!!! Nie moglam uwierzyc w to co slysze
To dokładnie tak jak ja... ale pewnie przenoszęNiby na 22 ale jak tak czytam forum to tylko coraz bardziej podupadam psychicznie