madziolina_p
Fanka BB :)
No wlasnie nien bo to bylo ponad 2 lata temu, ale byla jedna w przychodni wtedyA nie wiesz jak sie nazywa?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie nien bo to bylo ponad 2 lata temu, ale byla jedna w przychodni wtedyA nie wiesz jak sie nazywa?
Kochana to dlugo, ale sprobuj. Czym jest 3 tyg do np roku karmienia? Ja nie jestem zagorzala fanka karmienia poersia itp tylko mojego nie karmilam wiec wiem ze to dodatkowy klopot ta cala butla i u Ciebie jeszcze sciaganie, potem kasa na mm. Mowie moj jest zdrowy i wrecz prawie nie choruje itp ale piersia jest na pewno wygodniej i pojedz to bedziesz wiedziala, ze zrobilas wszystko co moglasTylko ze moj Maly ciagnie juz 3 tyg z butli. W czwartek bede w miescie gdzie jest poradnia wiec pojde tam moze cos sie uda...to chyba ze mna jest problem bo on troszke ssie i wypluwa i ja po kilku razach ulegam i daje butle bo mi go szkoda ze sie denerwuje i jest glodny...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
O matko szok!!! Jak tak mozna komentowac w ogole...masakra z tymi ludzmiTroche juz ochlonelam, pionizacje mialam..masakra. Zyje.
Sluchajcie jaka znieczulica byla u mnie w szpitalu...pojechałam o 22 do szpitala bo skurcze co 10min a rozwarcie 1.5cm!!! Tylko.
Zostawili mnie. Z łaską.
Teraz najlepsze na porodowce juz wzieli mnie o 11 a o 19.30 bylo cc.!! Wiecie co uslyszalam??? Ja mowie ze nie mam sil!! Ze od 22 mam skurcze do teraz i nie dam rady.
Zgadnijcie co lekarz na to??? " chcialo sie kochac???, to trzeba rodzic?" ile pani w ciazy przytyla?? Ja na to ze 21kg a on " potem dziwic sie ze mezowie was nie chca"!!!! Nie moglam uwierzyc w to co slysze
Co za debil! Tylko wlasnie takiemu nie odpowiesz, bo jestes od niego poniekad zalezna, ale jak bym wychodzila to bym taka opinie wystawila z nazwiskami itp.Troche juz ochlonelam, pionizacje mialam..masakra. Zyje.
Sluchajcie jaka znieczulica byla u mnie w szpitalu...pojechałam o 22 do szpitala bo skurcze co 10min a rozwarcie 1.5cm!!! Tylko.
Zostawili mnie. Z łaską.
Teraz najlepsze na porodowce juz wzieli mnie o 11 a o 19.30 bylo cc.!! Wiecie co uslyszalam??? Ja mowie ze nie mam sil!! Ze od 22 mam skurcze do teraz i nie dam rady.
Zgadnijcie co lekarz na to??? " chcialo sie kochac???, to trzeba rodzic?" ile pani w ciazy przytyla?? Ja na to ze 21kg a on " potem dziwic sie ze mezowie was nie chca"!!!! Nie moglam uwierzyc w to co slysze