reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Tylko ze moj Maly ciagnie juz 3 tyg z butli. W czwartek bede w miescie gdzie jest poradnia wiec pojde tam moze cos sie uda...to chyba ze mna jest problem bo on troszke ssie i wypluwa i ja po kilku razach ulegam i daje butle bo mi go szkoda ze sie denerwuje i jest glodny...:(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to dlugo, ale sprobuj. Czym jest 3 tyg do np roku karmienia? Ja nie jestem zagorzala fanka karmienia poersia itp tylko mojego nie karmilam wiec wiem ze to dodatkowy klopot ta cala butla i u Ciebie jeszcze sciaganie, potem kasa na mm. Mowie moj jest zdrowy i wrecz prawie nie choruje itp ale piersia jest na pewno wygodniej i pojedz to bedziesz wiedziala, ze zrobilas wszystko co moglas

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Troche juz ochlonelam, pionizacje mialam..masakra. Zyje.

Sluchajcie jaka znieczulica byla u mnie w szpitalu...pojechałam o 22 do szpitala bo skurcze co 10min a rozwarcie 1.5cm!!! Tylko.
Zostawili mnie. Z łaską.

Teraz najlepsze na porodowce juz wzieli mnie o 11 a o 19.30 bylo cc.!! Wiecie co uslyszalam??? Ja mowie ze nie mam sil!! Ze od 22 mam skurcze do teraz i nie dam rady.
Zgadnijcie co lekarz na to??? " chcialo sie kochac???, to trzeba rodzic?" ile pani w ciazy przytyla?? Ja na to ze 21kg a on " potem dziwic sie ze mezowie was nie chca"!!!! Nie moglam uwierzyc w to co slysze

Sluchajcie jaka znieczulica byla u mnie w szpitalu...pojechałam o 22 do szpitala bo skurcze co 10min a rozwarcie 1.5cm!!! Tylko.
Zostawili mnie. Z łaską.

Teraz najlepsze na porodowce juz wzieli mnie o 11 a o 19.30 bylo cc.!! Wiecie co uslyszalam??? Ja mowie ze nie mam sil!! Ze od 22 mam skurcze do teraz i nie dam rady.
Zgadnijcie co lekarz na to??? " chcialo sie kochac???, to trzeba rodzic?" ile pani w ciazy przytyla?? Ja na to ze 21kg a on " potem dziwic sie ze mezowie was nie chca"!!!! Nie moglam uwierzyc w to co slysze
O matko szok!!! Jak tak mozna komentowac w ogole...masakra z tymi ludzmi :(

Obys szybciutko doszla do siebie i wrocila do domku. Trzymam kciuki i sciskam mocno :*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Agula tragedia. Ja bym tego tak nie zostawila. Po wyjsciu bym im takiej opinii narobila i pogadala z ordynatorem. Co to za teksty?!!!!!!!

Agula,nie mogę.........słyszałam że się tacy zdarzają co tak po chamsku się odzywają i lekarze i położne,ale jakoś nie chciało się mi w to wierzyć zabardzo,nawet poruszałam z męzem ten temat,ale on mi mówił że głupoty mi opowiadają, a tu proszę,dam mu to przeczytać.........ja bym wystosowała jakaś skargę,mnie to już by nie pomogło ale może chociaż przy nastepnych rodzących trzymałby język za zębami.szok! a najgorsze jest to że w trakcie porodu nie popyskujesz takiemu zabardzo bo od niego zależa wszystkie decyzje i na chama bedzie Cie przetrzymywał bo i o takich słyszałam;-/
strasznie mi Ciebie żal,biedna,najważniejsze że już po wszystkim,za niedługo będziecie w domu;-)

Zostawili mnie. Z łaską.

Co za debil! Tylko wlasnie takiemu nie odpowiesz, bo jestes od niego poniekad zalezna, ale jak bym wychodzila to bym taka opinie wystawila z nazwiskami itp.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Agula jak bym czytała o lekarzach w swoim szpitalu, brak słów, dobrze że masz już to za sobą i zaraz wrócisz do domu

reklama
Widzę że chyba jestem najbardziej po terminie:( wczoraj od nocy coś sie działa ale oczywiście popołudnie przeszło. Mam nadzieję że w piątek już jak pojadę do szpitala to urodzę

Do góry