reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Tylko ze moj Maly ciagnie juz 3 tyg z butli. W czwartek bede w miescie gdzie jest poradnia wiec pojde tam moze cos sie uda...to chyba ze mna jest problem bo on troszke ssie i wypluwa i ja po kilku razach ulegam i daje butle bo mi go szkoda ze sie denerwuje i jest glodny...:(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to dlugo, ale sprobuj. Czym jest 3 tyg do np roku karmienia? Ja nie jestem zagorzala fanka karmienia poersia itp tylko mojego nie karmilam wiec wiem ze to dodatkowy klopot ta cala butla i u Ciebie jeszcze sciaganie, potem kasa na mm. Mowie moj jest zdrowy i wrecz prawie nie choruje itp ale piersia jest na pewno wygodniej i pojedz to bedziesz wiedziala, ze zrobilas wszystko co moglas

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Troche juz ochlonelam, pionizacje mialam..masakra. Zyje.

Sluchajcie jaka znieczulica byla u mnie w szpitalu...pojechałam o 22 do szpitala bo skurcze co 10min a rozwarcie 1.5cm!!! Tylko.
Zostawili mnie. Z łaską.

Teraz najlepsze na porodowce juz wzieli mnie o 11 a o 19.30 bylo cc.!! Wiecie co uslyszalam??? Ja mowie ze nie mam sil!! Ze od 22 mam skurcze do teraz i nie dam rady.
Zgadnijcie co lekarz na to??? " chcialo sie kochac???, to trzeba rodzic?" ile pani w ciazy przytyla?? Ja na to ze 21kg a on " potem dziwic sie ze mezowie was nie chca"!!!! Nie moglam uwierzyc w to co slysze

Sluchajcie jaka znieczulica byla u mnie w szpitalu...pojechałam o 22 do szpitala bo skurcze co 10min a rozwarcie 1.5cm!!! Tylko.
Zostawili mnie. Z łaską.

Teraz najlepsze na porodowce juz wzieli mnie o 11 a o 19.30 bylo cc.!! Wiecie co uslyszalam??? Ja mowie ze nie mam sil!! Ze od 22 mam skurcze do teraz i nie dam rady.
Zgadnijcie co lekarz na to??? " chcialo sie kochac???, to trzeba rodzic?" ile pani w ciazy przytyla?? Ja na to ze 21kg a on " potem dziwic sie ze mezowie was nie chca"!!!! Nie moglam uwierzyc w to co slysze
O matko szok!!! Jak tak mozna komentowac w ogole...masakra z tymi ludzmi :(

Obys szybciutko doszla do siebie i wrocila do domku. Trzymam kciuki i sciskam mocno :*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Agula tragedia. Ja bym tego tak nie zostawila. Po wyjsciu bym im takiej opinii narobila i pogadala z ordynatorem. Co to za teksty?!!!!!!!

Agula,nie mogę.........słyszałam że się tacy zdarzają co tak po chamsku się odzywają i lekarze i położne,ale jakoś nie chciało się mi w to wierzyć zabardzo,nawet poruszałam z męzem ten temat,ale on mi mówił że głupoty mi opowiadają, a tu proszę,dam mu to przeczytać.........ja bym wystosowała jakaś skargę,mnie to już by nie pomogło ale może chociaż przy nastepnych rodzących trzymałby język za zębami.szok! a najgorsze jest to że w trakcie porodu nie popyskujesz takiemu zabardzo bo od niego zależa wszystkie decyzje i na chama bedzie Cie przetrzymywał bo i o takich słyszałam;-/
strasznie mi Ciebie żal,biedna,najważniejsze że już po wszystkim,za niedługo będziecie w domu;-)

Zostawili mnie. Z łaską.

Co za debil! Tylko wlasnie takiemu nie odpowiesz, bo jestes od niego poniekad zalezna, ale jak bym wychodzila to bym taka opinie wystawila z nazwiskami itp.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Agula jak bym czytała o lekarzach w swoim szpitalu, brak słów, dobrze że masz już to za sobą i zaraz wrócisz do domu

reklama
Widzę że chyba jestem najbardziej po terminie:( wczoraj od nocy coś sie działa ale oczywiście popołudnie przeszło. Mam nadzieję że w piątek już jak pojadę do szpitala to urodzę

Do góry