reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny ale ja Wam zazdroszcze karmienia piersia i tych bolacych sutkow. Moze to glupio zabrzmi ale Wam zazdroszcze...ja musze sciagac i dawac butla. Mam przez to takiego dola czasami chce mi sie plakac ze przez to nie bede mials wiezi z Malym...ech

Smuty z rana.

Milego dnia kobietki!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Paula idz do pielegniarki laktacyjnej, ona Ci pomoze!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gutka, właśnie nie mogłam spać... ale męża nie budziłam, on wyspany ;) ja mam niestety gbs dodatni, więc obserwuję, żeby reagować. Z ujemnym, to bym tam mogła na ostatnią chwilę wpaść, ale wiem, że muszą mi podać antybiotyk wcześniej...

Dziewczyny czytam Was na bierząco ale jakos weny na pisanie nie mam chyba za bardzo sie dołuje,ze termin juz za 5dni a tu nic w dodatku wczoraj dostaliśmy wypowiedzenie z domu który wynajmujemy i do końca września mamy sie wyprowadzić a ja tak ładnie urządziłam pokoik dla małego sama go malowałam 2dni i skręcałam mebelki a teraz mamy sie wynieść masakra załapałam dola do tego nie wiem czy to normalne ale zamiast nabierać masy to chudnę byłam tydz temu na usg i z małym wszystko ok ważył juz ponad 3kg i nie wiem czy On mi zabiera wszystko czy jak ale w tydzień schudlam1kg i dalej chudnę wagowo.Dodam,ze jem bardzo duzo praktycznie cały czas siedzę w lodowce i cos jem [emoji58]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny czytam Was na bierząco ale jakos weny na pisanie nie mam chyba za bardzo sie dołuje,ze termin juz za 5dni a tu nic w dodatku wczoraj dostaliśmy wypowiedzenie z domu który wynajmujemy i do końca września mamy sie wyprowadzić a ja tak ładnie urządziłam pokoik dla małego sama go malowałam 2dni i skręcałam mebelki a teraz mamy sie wynieść masakra załapałam dola do tego nie wiem czy to normalne ale zamiast nabierać masy to chudnę byłam tydz temu na usg i z małym wszystko ok ważył juz ponad 3kg i nie wiem czy On mi zabiera wszystko czy jak ale w tydzień schudlam1kg i dalej chudnę wagowo.Dodam,ze jem bardzo duzo praktycznie cały czas siedzę w lodowce i cos jem [emoji58]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ojej, mega smutno, że sobie wszystko przygotowałaś, a tu się musisz wyprowadzić :(
Czytałam, że przed porodem właśnie można schudnąć, bo chyba związane jest to z oczyszczaniem się organizmu.
Cóż, u mnie to nie działa niestety, a nie pogardziłabym niższą wagą... :(

Ja przestalam tyc od jakis 3 tygodni. Podobno czesto tak jest. Dziewczyny jakas taka dzis rozkojarzona jestem. Jade pozniej na ktg, a jutro mam wizyte ostatnia, lekarz chce sprawdzic ile maly przybral.

No Julka, jak plany się potwierdzą, to Ty ostatnie chwile w dwupaku:)

Aaa kolejna lipcowa mamusia, Iwona, pozdrów i pogratuluj Lili!

Lizzy mam taka nadzieje,ze lekarz nic nie przelozy bo moj juz,wolne zalatwil a ja sie nastawiam psychicznie na czwartek.
Lila super, pozdrów ja Iwonka. Jak zaczelam czytac to myślałam ze ty urodzilas :p

Krwawia. Nie mam juz sily, pol nocy przeplakalam z bolu, jestem juz u kresu.....
Ja mimo smarowania, wietrzenia itd też mam popekane brodawki. Najgorsze jest to jak Młody łapie i strupki pękają na nowo ... ale ja mam płasko wklęsłe brodawki i to dlatego.. Przechodziłam to samo z pierwszym synkiem i na pocieszenie powiem, że trwał to do miesiąca ale warto pocierpieć :) W sumie Szymka karmiłam 1,5 roku i tak samo planuje karmić Miśka. Dlatego zagryzam wargi i czekam :)

reklama
Do góry