reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Paula skorzystaj z poradni laktacyjnej, powinna byc przy kazdym szpitalu albo pielegniarki laktacyjnej, bo moj sie tak wlasnie przyzwyczail syn i tez mam sutki taki jak Ty. Teraz bede meczuc babki id poczatku

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamejka super wieści :):) Gratuluję :)

Do nas jutro ma przyjść środowiskowa i już się nie mogę doczekać bo małemu zaczął pępek krwią podchodzić i brzydko pachnie :( Do tego szwy mnie ciągną jak cholera i wyprowadziłam się do drugiego pokoju, żeby móc spać bez majtek na podkładzie tylko, bo ta wydzielina tak śmierdzi, że wstyd mi przed mężem ale wiem, że wietrzenie pomaga w gojeniu :) Mój maluszek to też taki cycoch i wygodniś :) albo przy cycku albo na ràczkach o leżeniu samemu w koszu nie ma mowy.
Całe szczęście Szymek.na niego dobrze reaguje ale serce mi się kraja, że nie mogę mu poświęcić tyle uwagi ile bym chciała :( ale z drugiej strony napatrzeć się nie mogę jaki jest opiekuńczy i cierpliwy :):):)

Dziewczyny, które się jeszcze nie rozpakowały szczerze Wam współczuję tego oczekiwania i męczenia w tą duchotę !!!! Ale trzymam kciuki za szybkie rozwiązania :):)

Pisałyście kiedyś o podrażnionych brodawkach. Czy wam to w ogóle przeszło? Niestety nakładki się nie sprawdziły, po każdym karmieniu smaruję mlekiem, wietrze cały czas, uzywam też Bepathen i nic.... Mam rany na sutkach, czasem boli mniej, ale ogólnie boli bardzo. Czy to w ogóle się wygoi jak karmię?

kamejka, gratulacje!!!

Moja niunia je i śpi, a jak nie śpi w dzień to obserwuje i w ogóle nie płacze, jak tak sobie leży:)
Płakała może w domu ze dwa razy.
Póki co - złote dziecko:) Żeby mnie jeszcze te piersi tak nie bolały.....

Ostatnia edycja:
Nieufna, napisałam Ci o guzku pod pachą, czytałaś?
Sutki się zagoją, mogą boleć nawet do miesiąca. Jeśli masz strupki to przed karmieniem dobrze jest położyć wacik namoczony w ciepłej wodzie. Ja karmiłam syna 14 miesięcy, córkę 14 miesięcy i teraz Małego tez mam zamiar karmić przynajmniej do roku. Tobie życzę wytrwałości, będzie dobrze!

Pisałyście kiedyś o podrażnionych brodawkach. Czy wam to w ogóle przeszło? Niestety nakładki się nie sprawdziły, po każdym karmieniu smaruję mlekiem, wietrze cały czas, uzywam też Bepathen i nic.... Mam rany na sutkach, czasem boli mniej, ale ogólnie boli bardzo. Czy to w ogóle się wygoi jak karmię?

kamejka, gratulacje!!!

Moja niunia je i śpi, a jak nie śpi w dzień to obserwuje i w ogóle nie płacze, jak tak sobie leży:)
Płakała może w domu ze dwa razy.
Póki co - złote dziecko:) Żeby mnie jeszcze te piersi tak nie bolały.....
Wpadlam z grudniowek. Ja syna 2 lata karmiłam na poczatku boli pomagala mi masc ktorej nie.musiałam zmywac do karmienia. Nie poddawaj sie

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jak to jest z ta dieta matki karmiacej? Serio to jest AZ tak restrykcyjne i nie wolno cieleciny wolowiny itp bo skaza bialkowa i w ogole?

Do góry