reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A ja jus sie dowiadywalam i na ktg mam isc w dzien terminu usg, w sumie lepiej wczesniej niz pozniej i tak oto jak sie nic nie rozkreci to 14.07 na ok 13 mam sie na ktg zglosic.
U mnie dzis tak goraco, ze masakraaaaaaa

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka;-)
Agula kciuki!!!
jejku ale upał od rana,na nic nie mam siły,mnie też dopada kryzys końcówki ciąży;-/
nie mam się w co ubrać poza jedną sukienką w której już do porodu będe chyba chodzić bo inne albo mnie za bardzo opinają albo podnoszą się na brzuchu i sa mega krótkie przez to,nie wspominając że jak ubiorę spodenki to nie mam żadnej bluzki która mi przykrywa cały brzuch;-)
jeszcze dostaję takie kopniaki po wątrobie że bledne:-/
jutro wizyta,mam nadzieję że coś rusza do przodu;-)
Lizzy powodzenia,obyś dzisiaj usłyszała od lekarza że już na dniach;-)

Julka, będę właśnie dziś o tym gadać z lekarzem, bo ostatnia wizyta była przed urologiem. Zobaczymy co mi powie...
Agula dużo sił życzę i obyś jak najszybciej urodziła!
Dziękuję dziewczyny za dobre słowo :) to dla mnie dużo teraz...

Któraś pisała chyba, ale teraz nie umiem znaleźć, że gdzieś ma zastój pokarmu czy coś. Proszę o powtórzenie problemu. Ja nie karmiłam, ale mam notatki ze szkoły rodzenia, co robić jak w danej części piersi jest zastój...

Asia ja mam tak samo, jedna sukienka z hm mama która codziennie piore[emoji14]bo wszystko inne za krótkie a w spodenki żadne nie wchodzę..

Dziewczyny cały czas się zastanawiam czy kupować laktator i brać do szpitala..boję się nawału pokarmu w nocy a u nas w szpitalu maluszki są zabierani na noc

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
U nas też upał, na razie ze spaceru nici, bo za gorąco. Mały śpi już 2,5h więc zaraz będziemy pewnie jeść.
Agula, trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie!!!
Nieufna, to co masz pod pachą to dodatkowy gruczoł mleczny, ja tez tak mam po każdej ciąży podczas karmienia .
Aleksandra, nie wiem jak u Was w szpitalu ale tam gdzie ja rodziłam był super profesjonalny laktator medela z wymiennymi jednorazowymi końcówkami więc jak ktoś potrzebował to brał z oddziału neonatologii.
Co do brania butelek do szpitala to u nas jak dzieciaczki były dokarmiane to mlekiem Hipp w takich małych słoiczkach (było gotowe) i na to nakładało się takie jednorazowe smoczki.
hipp.jpg

Załączniki

• hipp.jpg
    hipp.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 81
co szpital to co innego.Ja małą karmiłam z butelki dołączonej do laktatora TT ..a że miałam 2 wymiennie były,bądż zostawiałam pojeminik z mlekiem....
Upał...kocham lato ale nie w mieście....

reklama
Do góry