Agula mam takie krzyżowe od rana, że Tarzana nawet bym nie dopuściła.. co zjem to lecę oddać i na myśl samą o Twoim hamburgerze cofnął mi się żołądek. Męczy mnie ten uparty synciu, co będę kłamać, że nieDziewczyny...ja mam bóle krzyżowe i latam do wc. Nie sa regularne, ale jak nadchodzą to klękajcie narody.
Dzis pojechalismy na zakupy. Zjadłam hamburgera wypiłam colę. Połozyłam sie spac i skurcze wrociły padam na cyce
Guliaa kciuki!!!
Julka- też mam stracha :/ ale co zrobić
Iwona35- jak tam??? Tarzan działał??
Flamme- luksusy widzę hotel hmmm...
Venicee- dacie radę katar szybko zniknie
Needi- czyli żółtaczki brak?? Czy jutro zrobią badania??
reklama
Giulia kciuki.
A ja bylam z mezem w restauracji, pozniej na lodach, jestem spakowana calkowicie do szpitala i znowu ogarnął mnie ten strach przed cc przed pojawieniem sie dziecka, przed wszystkim. W jednym momencie jestem mega szczesliwa a za chwile przerazona. I badz tu madry i ogarnij kobiety.
Julka ja mam dokładnie te same odczucia Tylko kurczę u mnie ten strach jednak przeważa Myślę że to normalne przed porodem, zwłaszcza pierwszym
Julka89.89
Cudzie trwaj..
ufff no to dobrze, ze nie jestem z tym sama. Pierwsze dziecko i najwieksza zmiana jaka tylko moze byc. Moj maz to taki spokojny i opanowany i szczesliwy a u mnie sprzeczne emocje.
Kaskaw
Fanka BB :)
Jodelka,u mnie byl ten sam problem z synem.unikal mnie jak ognia i odpychal ale w koncu mu przeszlo i teraz bie odstepuje mnie i malej na krok. Twojemu tez przejdzie kochana
Kamejka, wiem wlasnie. Probowalam ja budzic,ale uparta jest. Nawet jak ja przebieralam to na śpiocha.. Charakterek po tatusiu
Agula ja codziennie wchodze i mysle ze ty juz urodzilas a ty codziennie jesz ;d moze to jednak dzisiaj skoro zaczely sie krzyzowe. Trzymam kciuki
I za was wszystkie nierozpakowane
I dolaczam do bolacych brodawek.. Jest szal..
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kamejka, wiem wlasnie. Probowalam ja budzic,ale uparta jest. Nawet jak ja przebieralam to na śpiocha.. Charakterek po tatusiu
Agula ja codziennie wchodze i mysle ze ty juz urodzilas a ty codziennie jesz ;d moze to jednak dzisiaj skoro zaczely sie krzyzowe. Trzymam kciuki
I za was wszystkie nierozpakowane
I dolaczam do bolacych brodawek.. Jest szal..
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia28BK
Czesć dziewczny;-)
a co wy jeszcze nie urodziłyście;-P dzisiaj na własnej skórze przekonałam się o tym co ostatnio pisałyście-byliśmy na imieninach u mamy i masakra każdy z gości wujki,ciotki musiał coś skomentować;-)'ale masz duży brzuch' 'jejku,tak Ci nogi puchną''myslałam że już urodziłaś"a Ty już nie powinnaś być gdzie indziej" 'te parę dni jeszcze jakoś wytrzymasz' noooo bez jaj.......już nie idę nigdzie aż do porodu;-P
;-) fajna psinka Julka
Agula,Iwona35 trzymam kciuki żeby wkońcu się rozkręciło na maxa;-)
Kaskaw mojej znajomej dziecko też przesypiało całe noce od początku,nie budziła na karmienie i wszystko było ok,ale w szkole rodzenia też nam mówili jak pisała Kamejka żeby budzić w nocy ze 2 razy na jedzenie;-)
Jodełka super,że już w domku;-)
Flammie wow,ale luksusy;-)
Lila kciuki!
a co wy jeszcze nie urodziłyście;-P dzisiaj na własnej skórze przekonałam się o tym co ostatnio pisałyście-byliśmy na imieninach u mamy i masakra każdy z gości wujki,ciotki musiał coś skomentować;-)'ale masz duży brzuch' 'jejku,tak Ci nogi puchną''myslałam że już urodziłaś"a Ty już nie powinnaś być gdzie indziej" 'te parę dni jeszcze jakoś wytrzymasz' noooo bez jaj.......już nie idę nigdzie aż do porodu;-P
;-) fajna psinka Julka
Agula,Iwona35 trzymam kciuki żeby wkońcu się rozkręciło na maxa;-)
Kaskaw mojej znajomej dziecko też przesypiało całe noce od początku,nie budziła na karmienie i wszystko było ok,ale w szkole rodzenia też nam mówili jak pisała Kamejka żeby budzić w nocy ze 2 razy na jedzenie;-)
Jodełka super,że już w domku;-)
Flammie wow,ale luksusy;-)
Lila kciuki!
Asia28BK
Ja dzisiaj po raz pierwszy stwierdziłam,że też już chcę urodzić!Ja już chcę urodzić. Mam dość. A męża to już całkiem... nie wiem czy to moja wina i hormonów czy on serio przesadza, ale jeszcze trochę i się załamię chyba...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lizzy co sie dzieje?
Needi
Dziewczyny...ja mam bóle krzyżowe i latam do wc. Nie sa regularne, ale jak nadchodzą to klękajcie narody.
Dzis pojechalismy na zakupy. Zjadłam hamburgera wypiłam colę. Połozyłam sie spac i skurcze wrociły padam na cyce
Guliaa kciuki!!!
Julka- też mam stracha :/ ale co zrobić
Iwona35- jak tam??? Tarzan działał??
Flamme- luksusy widzę hotel hmmm...
Venicee- dacie radę katar szybko zniknie
Needi- czyli żółtaczki brak?? Czy jutro zrobią badania??
Żółtaczka z poziomem w normie. Jutro zobaczymy.
A ty może za dobrze karmisz że dzidzia nie chce wyjść.
reklama