reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej dziewczyny ;)
Lizzy podziwiam, ja bym chyba nie dala rady sie wystroic w sumie tylko na chwile i isc na slub ktory z reguly trwa sporo.. No po prostu by mi sie nie chcialo ;)
Needi mnie tez okropnie bolą ! Przy pierworodnym nie moglam wytrzymac tego bolu i doslownie wylam przy karmieniu, ale i pokarm mialam ciulowy bo mi slabo przybieral a teraz jest zupelnie inaczej- bol do zniesienia i mala super przybiera ..
A najlepsze to jest to, ze moja Helenka postanowila przespac całą dzisiejsza noc.. Nosz myslalam ze cycki mi wybuchną!
Kto dzisiaj rodzi? ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie witajcie :) ja chyba już odpuściłam i przygotowuje się na 25 na wywoływanie. W sumie fajna data bo ja też z 25 i mój tatko też[emoji14]
Właśnie zjadłam batonika na sniadanie...

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Agula moze wkoncu sie u Ciebie rozkręci akcja [emoji6]

Ja juz zbliżam sie do 40 tc wielkimi krokami i nic, młodemu chyba za dobrze u mamusi, wczoraj sprzątanie, sporo pochodziłam nawet Tarzan był i nic [emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Agula, to Ty JESZCZE nie urodziłaś? ;) trzymam kciuki, żeby to było dziś!

U mnie spokój, brzuch nisko i to wszystko. Tak więc czekam. Jutro ostatnie spotkanie w szkole rodzenia, może Młody chce zakończyć kurs? ;)

Miłego Brzuchatki i Rozpakowane :*

reklama
Do góry