reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
hej dziewczyny narazie nawet nie staram się Was nadrobić, widzę że worek z bobaskami pomału się sypie.
W tej chwili tata robi za nianie a ja dorwałam się do kompa.
U nas ciągle jeszcze bajzel poporodowy, dzień za krótki.
Z małym na szczęście oki gorzej zemną.
Zainfekowała mi się rana po cc i najpierw zaczęło ropieć a teraz prawie całe cięcie się rozeszło, mam dziurę w głąb na jakieś 2 cm, masakrycznie to wygląda, mam silny antybiotyk ale niewiem jak i kiedy się to zagoi :baffled:
Pozdrawiam wszystkie oczekujące i rozpakowane.
o kurcza alina a czemu ci się ta rana rozeszła?

hej dziewczyny narazie nawet nie staram się Was nadrobić, widzę że worek z bobaskami pomału się sypie.
Zainfekowała mi się rana po cc i najpierw zaczęło ropieć a teraz prawie całe cięcie się rozeszło, mam dziurę w głąb na jakieś 2 cm, masakrycznie to wygląda, mam silny antybiotyk ale niewiem jak i kiedy się to zagoi :baffled:
Jeju strasznie brzmi. Współczuję. Mały śpi czy czuwa i tata go zagaduje?

No właśnie nikt się w lipcu jeszcze nie rozpakował. Co czekamy na 7go aż będzie planowana cesarka?:p

Ogólnie cisza trochę.

Idę spać bo strasznie mi się chce od wczoraj. Pewnie ciśnienie przez te deszcze.
Dobrej nocy;)

o jeju współczuje... będą to naprawiać?

Alinka! Ojejku! Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka. A powiedz mi kiedy miałaś cc? Karmisz piersią? Pytam bo ja też po cc. U mnie laktacja słaba ale ją stymuluje cały czas.

Mój Ksawerek jutro będzie miał tydzień:)
mówię wam jaki on jest kochany, faktycznie jestem niewyspana bo dziś spałam 4 godziny ale on jest tak cudny ze tego zmęczenia senności aż tak nie odczuwam
może dziś będzie lepiej bo w dzień wiecej się rozglądał:)

No i juyro ma być chłodniej

reklama
Ciekawe która rozwiąże lipcowy worek :D
U nas na razie grzmi ale temperatura milutko spadła i w końcu jest czym oddychać. Miałam poprasować aleeee nie chce mi się :p
Byliśmy dziś z Szymkiem w salonie zabaw koło 18 ale tam to chyba z 40 stopni było :/ ale Młodemu nawet taka temperatura nie przeszkadza i szalał jak zawsze :) W ogóle ten dzień tak szybko zleciał, że nawet nie wiem kiedy

Do góry