Julka89.89
Cudzie trwaj..
Qretka i cos bylo nie tak czy po prostu malenstwo mialo ospaly dzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Qretka i cos bylo nie tak czy po prostu malenstwo mialo ospaly dzień?
Hej dziewczyny.
U mnie też gorąco, ale na razie w mieszkaniu całkiem ok, choć nie odważyłabym się powiedzieć, że chłodno. Podobno jutro już ma się znacznie ochłodzić. Ja w takie dnie biorę chłodny prysznic albo się chlapię wodą chłodną w tamtym roku się pryskałam wodą z buteleczki z tych mgiełek z Avonu
Wszystkie macie laktatory? Bo tak się zastanawiam czy mi potrzebny i sama nie wiem czy kupić...
Cześć dziewczyny!
Mi również 5 dni ciąży zostało :-)
Dziś upał, ale jutro odetchniemy z ulgą bo idzie ochłodzenie. Ja mam w domu klimę, ale też jakoś nie szaleję z chłodzeniem.
Mam już stres, czy wszystko mam. Chociaż i tak teraz mam o połowę rzeczy mniej niż ostatnio, bo okazało się, że część była całkiem zbędna.
Tak piszecie o tym ktg. Kurczę, ja jeszcze nie byłam ani razu. Lekarz też nic mi nie mówił, że mam jeździć na ktg. Wy dziewczyny jeździcie, bo coś Was niepokoi, czy tak kontrolnie?
Basia, ja mam laktator. Ostatnio bardzo mi się przydał, zwłaszcza w szpitalu.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde u.mnie bylo na poczatku 150-160 ale po 20 minutach.co jakos czas skakalo i bylo i 170 i 140.. eh to nie wiem. Teraz o 18 pogadam z tyn ordynatorem.Wiesz co jej tętno na ktg bylo caly czas 137-140 i nawet jak leżałam na patologi przez kilka to caly czas tak miało, lekarze uznali ze jest ok i mnie wypuścili do domu.
Jeżeli chodzi o laktator to postanowiłam, że poczekam, jestem na FB na grupie mama kupie sprzedam i tam duzo dziewczyn sprzedaje prawie nowe bo nie używały albo max 2 razy.