reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej dziewczyny.
U mnie też gorąco, ale na razie w mieszkaniu całkiem ok, choć nie odważyłabym się powiedzieć, że chłodno. Podobno jutro już ma się znacznie ochłodzić. Ja w takie dnie biorę chłodny prysznic albo się chlapię wodą chłodną :) w tamtym roku się pryskałam wodą z buteleczki z tych mgiełek z Avonu :)

Wszystkie macie laktatory? Bo tak się zastanawiam czy mi potrzebny i sama nie wiem czy kupić...

Qretka i cos bylo nie tak czy po prostu malenstwo mialo ospaly dzień?

Wiesz co jej tętno na ktg bylo caly czas 137-140 i nawet jak leżałam na patologi przez kilka to caly czas tak miało, lekarze uznali ze jest ok i mnie wypuścili do domu. Tydzien Pozniej przy wywołaniu mialam cc na cito bo tętno malej w ogole zanikło i okazalo sie ze byla pępowina owinięta.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!

Mi również 5 dni ciąży zostało :-)

Dziś upał, ale jutro odetchniemy z ulgą bo idzie ochłodzenie. Ja mam w domu klimę, ale też jakoś nie szaleję z chłodzeniem.

Mam już stres, czy wszystko mam. Chociaż i tak teraz mam o połowę rzeczy mniej niż ostatnio, bo okazało się, że część była całkiem zbędna.
Tak piszecie o tym ktg. Kurczę, ja jeszcze nie byłam ani razu. Lekarz też nic mi nie mówił, że mam jeździć na ktg. Wy dziewczyny jeździcie, bo coś Was niepokoi, czy tak kontrolnie?

Basia, ja mam laktator. Ostatnio bardzo mi się przydał, zwłaszcza w szpitalu.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.
U mnie też gorąco, ale na razie w mieszkaniu całkiem ok, choć nie odważyłabym się powiedzieć, że chłodno. Podobno jutro już ma się znacznie ochłodzić. Ja w takie dnie biorę chłodny prysznic albo się chlapię wodą chłodną :) w tamtym roku się pryskałam wodą z buteleczki z tych mgiełek z Avonu :)

Wszystkie macie laktatory? Bo tak się zastanawiam czy mi potrzebny i sama nie wiem czy kupić...

Jeżeli chodzi o laktator to postanowiłam, że poczekam, jestem na FB na grupie mama kupie sprzedam i tam duzo dziewczyn sprzedaje prawie nowe bo nie używały albo max 2 razy.

Ja pierwsze mam dopiero we wtorek. Na Twoim miejscu w dniu terminu pojechalabym do szpitala na ktg i niech oni Cie maja pod swoimi skrzydłami. Ja tak mialam u siebie ze do czasu terminu zajmował sie mna lekarz, a od terminu kazal mi juz jesdzic tylko do szpitala

Cześć dziewczyny!

Mi również 5 dni ciąży zostało :-)

Dziś upał, ale jutro odetchniemy z ulgą bo idzie ochłodzenie. Ja mam w domu klimę, ale też jakoś nie szaleję z chłodzeniem.

Mam już stres, czy wszystko mam. Chociaż i tak teraz mam o połowę rzeczy mniej niż ostatnio, bo okazało się, że część była całkiem zbędna.
Tak piszecie o tym ktg. Kurczę, ja jeszcze nie byłam ani razu. Lekarz też nic mi nie mówił, że mam jeździć na ktg. Wy dziewczyny jeździcie, bo coś Was niepokoi, czy tak kontrolnie?

Basia, ja mam laktator. Ostatnio bardzo mi się przydał, zwłaszcza w szpitalu.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez bylam tylko raz kontrolnie, ale to dlatego że kopnął mnie prąd i byłam roztrzęsiona :(

Wiesz co jej tętno na ktg bylo caly czas 137-140 i nawet jak leżałam na patologi przez kilka to caly czas tak miało, lekarze uznali ze jest ok i mnie wypuścili do domu.
Kurde u.mnie bylo na poczatku 150-160 ale po 20 minutach.co jakos czas skakalo i bylo i 170 i 140.. eh to nie wiem. Teraz o 18 pogadam z tyn ordynatorem.

Jeżeli chodzi o laktator to postanowiłam, że poczekam, jestem na FB na grupie mama kupie sprzedam i tam duzo dziewczyn sprzedaje prawie nowe bo nie używały albo max 2 razy.

No właśnie ja czytałam wiele opinii i na tak i na nie, planowałam wysłać męża, żeby mi kupił w razie czego w aptece, jak już w szpitalu będę, ale tak czytając jeszcze o karmieniu to się trochę zestresowałam, że nie poradzę sobie w nawale itp. A że się wybieram do apteki to pomyślałam, że przy okazji może kupię.

Ja też jeszcze na ktg nie byłam, nawet przyjaciółka pytała (ona miała co tydzień od 36 tyg.) czemu jeszcze nie mam zleconego, ale myślę, że lekarz wie, co robi. Jeżeli wszystko ok jest to nie ma chyba powodu jeździć, nie wiem czy Wy macie usg na każdej wizycie. Ale może nie mam racji.

reklama
Do góry