Julka89.89
Cudzie trwaj..
BasiaJulia ja mam robione usg na kazdej wizycie ale jak bylam ogladac szpital w ktorym mam rodzic to kazali mi przyjeżdżać, tym bardziej ze mały ma owinieta pepowine wokol szyi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, takiego maluszka trzeba kontrolować. Dlatego masz wskazanie do cc?BasiaJulia ja mam robione usg na kazdej wizycie ale jak bylam ogladac szpital w ktorym mam rodzic to kazali mi przyjeżdżać, tym bardziej ze mały ma owinieta pepowine wokol szyi.
Tak, ale jakby mnie teraz bralo to pewnie musialabym rodzic sn.. boje sie tego ktgJasne, takiego maluszka trzeba kontrolować. Dlatego masz wskazanie do cc?
Nie martw się, na pewno wszystko ok będzie, np. syn mojej przyjaciółki często "udawał" podczas ktg, że go nie ma i mało się ruszał W razie czego już się Tobą zajmą i będziesz pod dobrą opieką.Tak, ale jakby mnie teraz bralo to pewnie musialabym rodzic sn.. boje sie tego ktg