reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie :)

Jeszcze nie rodzę :D wczoraj ktg było ok :) śluz mam brązowy i krocze boli, ale tak to całkiem ok.

Nie będę opisywać jak mnie potraktowała lekarka wczoraj na ktg (nie moja tylko ta w szpitalu gdzie mam rodzić), szkoda nerwów. W skrócie : powiedziała, że z tymi wodami już dawno powinnam na patologii leżeć, ale ona nie jest moim lekarzem (czyt.mam cię w doopie), więc na ktg mam sobie przyjść za tydzień. Żenada.

Nie przyznałam się, że byłam dzień wcześniej prywatnie u mojej gin. Chciałam zobaczyć co zrobią. Nie zrobili NIC. Mam siedzieć i czekać a jakby coś to na IP.

Podobno znieczulenie zzo jest, ale nie jest dawane chętnie :) cień nadziei. Po masażu szyjki chyba wezmę wszystko co mam mają, bo jak sobie wspomnę ten ból to padam na cycki.

Kaskaw- jak super!!!! :) trzymam kciuki!!

reklama
2x1 tabl. zwykły Oeparol. No i liczę na to, że najpóźniej za tydzień rodzę :D Hehehehe....... :p

Lizzy - a dokuczaja Ci te nerki teraz??
Nam.położna mówiła, że po 37 tygodniu już można 3x2 oeparole.

Właśnie nie dokuczają, boli czasem, ale do zniesienia (przy skurczach to pikuś:p), ale gin na wizycie jak usg zrobił powiedział, że znacznie się pogorszyło i się niepokoi.

Kaskaw, obyście wyszły dzisiaj :)

Agula, brak słów do niektórych pracowników służby zdrowia :(

Witam się lipcowo! Nasz miesiąc czas zacząć! :)

Cześć dziewczyny
Dobra to ja zaczynam brać wiesiolek. Nawet jak nic nie da to przynajmniej go nie wrzucę.

A ja nie obejrzałam meczu do końca bo padłam, po nieprzespanej nocce w szpitalu,
Jesteśmy w domu, młody obudził sie na jedzonko a teraz się rozgląda.....i chyba sen mu nie w głowie teraz...
No jakbyś dała radę jeszcze mecz oglądać do północy to bym była w szoku.:-D
Hej dziewczyny!
Ja i Helenka meczu tez nie obejrzalysmy bo padlysmy na tym super wygodnym lozku szpitalnym, ale.. Moze po 13 pojdziemy juz do domu ! [emoji1][emoji1][emoji1]
Trzymajcie kciuki [emoji1]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Obyście wyszły:-) :)
Nam.położna mówiła, że po 37 tygodniu już można 3x2 oeparole.

Właśnie nie dokuczają, boli czasem, ale do zniesienia (przy skurczach to pikuś:p), ale gin na wizycie jak usg zrobił powiedział, że znacznie się pogorszyło i się niepokoi.

Kaskaw, obyście wyszły dzisiaj :)

Agula, brak słów do niektórych pracowników służby zdrowia :(

Witam się lipcowo! Nasz miesiąc czas zacząć! :)
Faktycznie to dziś lipiec:-D.
Maja czekam na Ciebie.

To która dziś rodzi?:confused:

Witajcie :) ja sie dzis budzilam tylko z 6-7 razy także mozna powiedzieć ze jesten wyspana :p 1 lipiec a ja wchodze w 38 tydzien i teoretycznie moge rodzic. Ktora pierwsza zaczyna sie rozpakowywac? ;)

Needi- zazdroszczę odwagi :D ja po tym badaniu u gin mam jakąś blokadę ze strachu. Tarzan jak wie, że mam plamienia to mogę zapomnieć o dzikich orgiach :D

Faktycznie jest lipiec !!!! szok! Czekam na Was Dziewczyny!!! :D

Moja kaczka dojechała do ostatniej skarpety!!!!!!

Witam i ja. Rodzcie dziewczyny, ja poczekam bo i tak u mnie samo nie pójdzie ale to max już (mam nadzieję) do 14 mi zostało.

U mnie wg usg to jeszcze 2 tyg, a wg om to 3 tyg. Ja tez sie jakos boje, kurde przy Mochale sie tak nie balam, ale nie wiedzialam co mnie czeka, a do tego jak mi die zacznie wieczorem, to co my z Mlodym zrobimy? Mam go budzic i wiezc do babci, moja mama ma do nas pol godz autobusem, wezme jej taxe i bedzie w 15 min! Dany rade!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

madziolina ja z usg mam na 1 lipca z om na 7 lipca do szpitala kazali mi jechac 14 lipca. Też jestem z synkiem 8 lat w domu i jak coś to nie wiem co z nim zrobić, moja mama ma do mnie ponad 30km:(

reklama
Witam się lipcowo !! Już bliżej niż dalej, ale ostatni miesiąc ciągnie się okropnie.

Madziolina - moja mama ma do mnie 67 km z czego sama nie przyjedzie bo boi się jechać dwupasmowka więc jeszcze tata budzić hehe :)

Dzisiaj mam jeszcze dentyste czeka mnie "kanalowka" bleh nie wiem jak wyleze..

Do góry