reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
O matko to bedzie miec core
Wow spora dzidzia.Trzymam kciuki za dzielne dziewczyny.Napisała mi smska Sylwia. CC ma jutro ok 7 rano. Dwóch lekarzy ją badało i obydwaj powiedzieli, że Mała ma 5,6 kg.
fazerkamm
Fanka BB :)
Mendoza tak tak na wywolanie ide bo juz w terminie jestem, mlody zapowiada się duzy i lozysko zaczęło sie starzec, na groszku pisalam
Lila tak!! Od razu zabiegi przygotowujace i wywolanie... boje sie okrutnie
Tak tak ten zamknięty watek glownie na zdjecia zostal zalozony tez bym nie chciala zeby tutaj sie posypalo...
Moj Mati tez dziś malo się rusza, a nawet bardzo malo, pojedyncze przeciagniecia..
Iwona to przekaz Sylwi ze trzymam mooooocno za Nia kciuki!!! dwa wielkoludy sie jutro urodza[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak ten zamknięty watek glownie na zdjecia zostal zalozony tez bym nie chciala zeby tutaj sie posypalo...
Moj Mati tez dziś malo się rusza, a nawet bardzo malo, pojedyncze przeciagniecia..
Iwona to przekaz Sylwi ze trzymam mooooocno za Nia kciuki!!! dwa wielkoludy sie jutro urodza[emoji14]
jak tylko się odezwała to napisałam jej że Ty tezMendoza tak tak na wywolanie ide bo juz w terminie jestem, mlody zapowiada się duzy i lozysko zaczęło sie starzec, na groszku pisalam
paula_dabro
Fanka BB :)
Hej Wam,
Melduje ze my jeszcze w szpitalu. Nie mam juz siły. Dzisiaj nie wyjdziemy bo mały nie chce jesc i nie przybiera na wadze...nie wiem juz co mam robić i jak zeby jadł tyle ile trzeba. Jestem załamana to słabo powiedziane. Cały czas rycze juz nie wiem co mam zrobic ze sobą jak pomoc i sobie i jemu.
Chyba sie nie nadaje na matkę...
Fajnie Wam ze jeszcze jestescie w ciazy i urodzicie dzieciaczki w terminie. [emoji4] mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. Cały czas tzymam za was kciuki i Wasze lekkie porody. Buziaki
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Melduje ze my jeszcze w szpitalu. Nie mam juz siły. Dzisiaj nie wyjdziemy bo mały nie chce jesc i nie przybiera na wadze...nie wiem juz co mam robić i jak zeby jadł tyle ile trzeba. Jestem załamana to słabo powiedziane. Cały czas rycze juz nie wiem co mam zrobic ze sobą jak pomoc i sobie i jemu.
Chyba sie nie nadaje na matkę...
Fajnie Wam ze jeszcze jestescie w ciazy i urodzicie dzieciaczki w terminie. [emoji4] mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. Cały czas tzymam za was kciuki i Wasze lekkie porody. Buziaki
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Paula nie denerwuj sie przede wszystkim , przynajmneij sie postaraj bo malenstwo wszystko czuje i odbiera zle emocje. Teraz hormony buzuja, oczywiscie xe die nadajesz na matkę :* sprobuj sie rozluźnić i spokojnie malenstwo nakarmić, trzymam za Was kciuki [emoji173]️