reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
My z kolei wychodzimy na mecz chyba. Nie chce gosci w domu, bo pote muszę wokół nich skakać. W sensie jako gospodyni czuję, że muszę, a sił brak.

Jak Lewy strzeli trzy gole to Młody ma mieć Robert na drugie:p tak dziś rano stwierdziliśmy jak rozmawialiśmy o drugim imieniu :p
Chyba nic z tego drugiego imienia nie będzie :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie normalnie strefa kibica! [emoji28]
Wchodzę do domu a tam 8 chłopa przed tv i emocje! [emoji23]
Ale juz koniec meczu to mam nadzieje ze długo siedzieć nie bedą [emoji848][emoji57]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
A ja się poryczałam :D
Karne ogladałam kursując między kuchnią a pokojem;)))
Mama dzwoniła, pytając czy nie urodziłam ;)

To teraz córcia ma bojowe zadanie, urodzić się do 30.06, żeby chłopcy pojechali na ćwierć finał :p

Do góry