reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziękujemy Wam Dziewczyny :) malutki ma sie ok jest pod obserwacja z tym oddechem i dostaje antybiotyk. Jest maskotka na oddziale bo ma strasznie długie stopy :) jest taki cudowny...

Wymarzony wyśniony i idealny.

Pomoc Meza przy porodzie nie do opisania...jak on płakał jak sie Franek rodził...cos pięknego.

Dziewczyny życzę Wam lekkich porodów, moj niestety do takich nie należał, ale sie udało i wam tez sie uda jaki by poród nie był. To co dodajemy wzamian tego cierpienia jest nie do opisania...trzymam kciuki za Was wszystkie :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Paula gratuluję :-) jest śliczny. Ja też od razu zauważyłam te stópki i nogi chyba też ma długie? Będzie może wysoki facet :-) ciesz się teraz swoim szczęściem. Buziaki dla Franusia :-) i dla Ciebie za cały ten trud.

I mój mąż też płakał :-) dwa razy był ze mną i dwa razy płakał. Tacy z nich twardziele w obliczu dzieci :-)

Dziękujemy Wam Dziewczyny :) malutki ma sie ok jest pod obserwacja z tym oddechem i dostaje antybiotyk. Jest maskotka na oddziale bo ma strasznie długie stopy :) jest taki cudowny...

Wymarzony wyśniony i idealny.

Pomoc Meza przy porodzie nie do opisania...jak on płakał jak sie Franek rodził...cos pięknego.

Dziewczyny życzę Wam lekkich porodów, moj niestety do takich nie należał, ale sie udało i wam tez sie uda jaki by poród nie był. To co dodajemy wzamian tego cierpienia jest nie do opisania...trzymam kciuki za Was wszystkie :)

No i się poryczalam.....jakbym o swoim pierwsz ym porodzie czytała.

Bardzo się cieszę że już u was dobrze idę gratulowac w odpowiednim watku[emoji4]

35tc5

Paula gratuluję :-) jest śliczny. Ja też od razu zauważyłam te stópki i nogi chyba też ma długie? Będzie może wysoki facet :-) ciesz się teraz swoim szczęściem. Buziaki dla Franusia :-) i dla Ciebie za cały ten trud.

I mój mąż też płakał :-) dwa razy był ze mną i dwa razy płakał. Tacy z nich twardziele w obliczu dzieci :-)

Nogi tez długaśne :) a nosek i paluszki takie maciupkie...:)

reklama
Do góry