reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie sobotnio!

u mnie dzisiaj trochę chłodniej,mam remont balkonu,żeby mieć ładnie jak bedziemy sobie siedzieć z dzidziusiem;-) mam nadzieję że dziś to skończą;-)

aaa wczoraj mnie troszke załamali, miałam 3 razy usg i jak pytałam czy to dalej dziewczynka to nikt nie potwierdził:(
no to prawda że teraz to najmniej ważne,byle wszystko przebiegło do końca prawidłowo,ale już człowiek przyzwyczaił się do tej myśli;-)
mnie powiedzieli niby na sto procent,ale mam czasem takie myśli,że urodzi sie chłopiec;-) musiałby wtedy chociaż na początku wybaczyć matce w co go ubiera;-) chociaż jakieś neutralne ciuszki też się znajdą jak coś;-)

reklama
A ja piszę ze szpitala. Miałam w nocy Tarzana ale takiego dosłowne, liany tylko brakło bobyloby może ok. Wyszłam o 2 w nocy bo pies dziwnie szczekal. Zapomniałam o trwającej rozbudowie (mózg ciężarnej), potknelam się na drucie zbrojeniowym i wyrznelam na brzuch. Nogi zdarte, cyc prawy obity i ręką. W szpitalu wyszły skurcze i rozwarcie na 1,5 cm. Dali mnie na porodowke. Szczęście skurcze przeszły, tętno małego w porządku i nic w środku się nie stało. Jednak trochę tu zostanę bo mam ktg rozpisane na 8 razy dziennie

A ja piszę ze szpitala. Miałam w nocy Tarzana ale takiego dosłowne, liany tylko brakło bobyloby może ok. Wyszłam o 2 w nocy bo pies dziwnie szczekal. Zapomniałam o trwającej rozbudowie (mózg ciężarnej), potknelam się na drucie zbrojeniowym i wyrznelam na brzuch. Nogi zdarte, cyc prawy obity i ręką. W szpitalu wyszły skurcze i rozwarcie na 1,5 cm. Dali mnie na porodowke. Szczęście skurcze przeszły, tętno małego w porządku i nic w środku się nie stało. Jednak trochę tu zostanę bo mam ktg rozpisane na 8 razy dziennie

Trzymamy kciuki [emoji1364]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Trzymaj się:) Ważne że tarzan nie zaszkodził maluszkowi

O matko ladnie sie urzadzilas wazne ze wszystko wporzadku napewno bedzie dobrze i czekamy na kolejne wiesci od was .

reklama
Agula, ja mam 36t4d dzisiaj..
Iwonka, trzymam kciuki żeby było Wszystko dobrze..
Julka Ty już pewnie po, daj znać jak poszło :-)

Ja wczoraj trafiłam jednak do szpitala, bo mój lekarz się uparl, zrobił mi ktg, mam skurcze ale nieregularne i niewielkie. Sprawdził szyjka, ale powiedziałam mu ze nie będziemy się licytować o parę milimetrów i pod warunkiem że będę leżała puścił mnie do domu.. Tylko weź tu lez..
Oczywiście nie byłam spakowana, robiłam to w 5 minut, ale przynajmniej już mam z głowy :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry