reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dzięki dziewczyny. Położyłam się po zjedzeniu, mąż mówił do brzucha, delikatnie poczułam ruchy... póki co zostajemy w domu, ale jak z rana nie zacznie świrować po swojemu to zobaczymy co dalej... póki co zakładamy, że ma spokojny dzień...

reklama
Dobry wieczór.
Bardzo dziękuję za kondolencje i słowa wsparcia.
Jakoś przeżyłam, ale nerwy i emocje mnie rozłożyły i też padam na cyce.. Jeszcze do tego pogoda, raz duszno jak w saunie a raz wiatr głowę urywał.
Aga 30+, to zaraz będziesz miała dzidziusia przy sobie. Zazdroszczę..
Iwona35 16 rocznica!! Wow! Gratulacje :-)
Julka89 powodzenia na obronie &&&
Paula, rozumiem obawy o teściową. Miałam podobne ale moja na szczęście raczej mnie pozytywnie zaskoczyła, nie wtrąca się i nie komentuje. No ale dystans na wszelki wypadek zachowuję..
Iwonaimaja kciuki...
Fazerka, bidulo nie łam się..
Giuliaa, też tak mam, szczypanie jak przy zapaleniu pęcherza wysoko w pochwie. Dziwne uczucie..

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ledwo wytrwałam dzisiejszy dzień... masa pracy, stresu a ja byłam tak niesamowicie senna. Jak wróciłam do domu to klapnęłam na łóżko i prawie zasnęłam :hmm:

Mój mały też miewa spokojniejsze dni, z resztą jak my wszyscy. Jak już się wyjątkowo zaczynam niepokoić to go szturcham trochę i wtedy się porusza :)

Fazerkamm - równiez moczenie polecam w chłodnej wodzie zwłaszcza jak jest tak gorąco u ciebie oraz odpoczynek.

reklama
Dzień dobry w ten piękny sobotni poranek :) dla niektórych ostatnia sobota z maluszkiem w brzuszku, więc śpijcie ile można ;)

Do góry