reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie Dziewczynki!!

Agula, cieszę się, że egzamin zdany!!!!! :)
Julka, porażka z tym mechanikiem :szok:

Noc do bani, najpierw przyszedł jeden, potem drugi, gorąco, duszno, spać nie mogłam, Młoda ma znowu dni mniejszej aktywności chyba, mam dość!!!! Jakoś tak do niczego!! :(

reklama
Witajcie dziewczynki:)
Kasia dobrze że mały wydobrzał i że go dziś nie wysłałaś do żłobka, raz, że nie wiadomo co by znowu opiekunkom wpadło do głowy a drugi upał mógłby juz się nie skonczyć tylko na przegrzaniu, dwa może się zaniepokoją nieobecnością i to już da im do myslenia a Ty dziś ładuj w małego ile wlezie płynów:)
Agula ja to Ciebie podziwiam za egzaminy, bo mi to tak ciężko się skupić, że instrukcję użycia ciśnieniomierza ostatnio czytałam 5 razy... i dobrze, że ten Twój profesorek nie trafił na mnie z tekstem, że nie choroba bo pewnie już by był hospitalizowany, a co! ciężarnej nie zamkną!

Któraś z dziewczyn pisała, że też sie zmaga z hemoroidami (przepraszam, że nie pamiętam która) odkryłam sposób i albo zbieg okoliczności albo naprawdę działa: otóz przestały boleć, choć sie nie wchłoneły odkąd zaczęłam pić rano do śniadania mocno zaparzony rumianek, taki z dwóch torebek, dzień w dzień..co szkodzi spróbowac? u mnie 3 dzień bez bólu:)

Cześć dziewczyny;-)
u mnie dzisiaj po upałach 15stopni:eek: wkońcu można odetchnac;-)

spałam tak mocno w nocy,ale zaczynają mnie już od spania na boku boleć biodra;/
przyszły ostatnie paczki zakupowe i już mamy wszystko-teraz czeka mnie pranie,prasowanie,układanie i pakowanie;-)czekamy tylko na wózek.

wczoraj spotkałam się z koleżankami z pracy i miło mnie zaskoczyły piękną paczką ciuszkowo-zabawkową dla małej na dzień dziecka;-)

miłego dnia!!!

Lizzy no to niezłą niespodziankę miałaś [emoji6]

Paula jakby mogło nas nasze maleństwo nie pokochać!? Pokocha, największą miłością jaka istnieje i my je tez! [emoji106][emoji5]
Julka fajnie ze bedziesz miała Męża "pod ręka", moj mimo ze pracuje w firmie mojego ojca wolnego nie dostanie [emoji53]

U mnie prawie praktycznie juz całe zaliczone, jeszcze pare drobiazgów tylko zostało [emoji16]
Zastanawiam sie kiedy pościel założyć na łóżeczko
Iwona co do butów to ostatnio widziałam takie super na obcasie botki bez piety i palców, wiązane, szkoda ze teraz to odległy temat
Dzudka współczuje tego zalecenia okulisty [emoji20] ja czekam na wizyte mam 14, tez mam spora wadę i aż sie boje co mi powie, chciałabym SN rodzic, ale jak bedzie zagrożony wzrok to nic nie zrobię [emoji20]
Kaskaw strasznie niemądre te panie w żłobku! Dobrze ze udało sie wam opanować sytuacje
Gwiazda trzymam kciuki za wizyty! [emoji106]
Ja dzisiaj dla odmiany pospalam sobie do 10 prawie [emoji57]
Iwonaimaja słodki ten misio! [emoji5]
Agula gratuluje zaliczenia na 4, męki sie opłaciły [emoji6][emoji106]
Hahaha gwiazda rozbroilas mnie z tym najazdem na egzaminatora! [emoji28]
Wczoraj zakończyłam szkole rodzenia, szkoda bo fajna atmosfera tam była i "odluzowac" sie tam troche mogłam, miłe panie prowadziły, moze uda sie na nie trafić przy porodzie [emoji848]

Samopoczucie u mnie takie sobie, czuje jakbym odpuściła sobie wszystko, nastawienie anty wszystko [emoji20] taki dół emocjonalny
Wychodzę dzis z koleżanka na deser moze mi sie poprawi

Miłego dnia!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Silnik nam padl i tyle sobie policzyl za cala robote. Dobrze ze moge liczyc w takich kwestiach na tate. Pytalam Pani laboratorium o ten mocz to mowila ze nic sie nie stanie i ze wynik bedzie wiarygodny (minelo 1,5 godziny). Robilam badania pod kątem cholesteozy chociaz juz w zasadzie nic mnis nie swedzi ale kosztowaly 15 zl wiec w razie w zrobilam. Moj maly non stop szaleje w brzuchu i w dzien i w nocy.az sie zastawiam czy to normalne ze az tak. Agula wspopczuje egzaminow. Ja mam ostatni w niedziele i pozniej tulko obrona i koniec :) alez u mnie brzydka pogoda

witam
Lizzy chyba tez miałabym pół dnia palpitację serca......
Mój mąż też zaznaczył że go 2 tyg nie bedzie ,tylko nie wie kiedy....WIecie o 2 tyg. opieki po porodzie męża nad żoną !!!????
Kaska to głupie w największy upał na zewnątrz ...ehhhh faktycznie niektórzy nie myślą.....Zdrowia !
Gwiazda kciuki masz jak zawsze !
Agula oj zdrowie to Ty masz.....ja ledwo łaże....
Julka no reklamacja usługi jak nic ! oj każdy by się wk...
Mocz w lodówce długo może leżeć...oby nie w cieple żeby się bakterie nie namnażały...Ja czasem o 5 musze do pojemniczka...a ide kilka godzin póxniej do labolatorium...
Ja dziś wyprałam fotelik.....i nic wiecej mi sie nie chce....
Ulga bo pada i chłodek jest. uffff
wszystkim dobrego dnia !

jula wspolczuje problemow z samochodem ;/
iwona super ze wychodzisz a pozniej jakos dacie rade najwazniejsze ze bedziesz pod ich opieka i beda wszystko kontrolowac.

reklama
Hej dziewczyny. Ja wczoraj cały dzień w przychodniach spędziłam bo starszy syn miał podejrzenie złamania ręki. Na wf dostał piłką. Na szczęście okazało się że to skręcenie i w gipsie tylko 2 tyg będzie. No a dziś o 9 już w szkole byłam bo młodszy krzesłem w kolegów rzucał. Okazało się że to niby z zazdrości o siostrę która ma się urodzić. Eh za to w sklepie sie nasłuchałam jak to ładnie wyglądam i mam mały brzuszek, Już nie chciałam tłumaczyć że brzuszek mam duży tylko jak chodze mam cały czas tak twardy że wygląda jak mała piłka. Z ruchami u mnie też kiepsko ale jak ich nie czuje to słucham bicia serca takim tanim przyrządem . Dziś zanim usłyszałam serduszka mineło troche czasu. Ale ważne że słyszę mała:) Miłego dnia

Do góry