reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Iwona tak patrzę ty masz juz 34 tydzień + pare dni, wiec jak masz się stawić za 2 tyg. to już będzie prawie termin, więc może długo nie poleżysz :)
Iwona77 wychodzi na to,że Twój młodszy łobuzuje z zazdrości, może jak mała się urodzi i ją pokocha to będzie jak ręką odjął..już bliżej niż dalej to się przekonamy :) Bracia, zwłąszcza starsi w końcu zaczynają być rycerzami dla swych sióstr i tej myśli się trzymajmy:)

reklama
witam
Lizzy chyba tez miałabym pół dnia palpitację serca......
Mój mąż też zaznaczył że go 2 tyg nie bedzie ,tylko nie wie kiedy....WIecie o 2 tyg. opieki po porodzie męża nad żoną !!!????
Kaska to głupie w największy upał na zewnątrz ...ehhhh faktycznie niektórzy nie myślą.....Zdrowia !
Gwiazda kciuki masz jak zawsze !
Agula oj zdrowie to Ty masz.....ja ledwo łaże....
Julka no reklamacja usługi jak nic ! oj każdy by się wk...
Mocz w lodówce długo może leżeć...oby nie w cieple żeby się bakterie nie namnażały...Ja czasem o 5 musze do pojemniczka...a ide kilka godzin póxniej do labolatorium...
Ja dziś wyprałam fotelik.....i nic wiecej mi sie nie chce....
Ulga bo pada i chłodek jest. uffff
wszystkim dobrego dnia !

A do mnie wczoraj wreszcie dotarł fotelik:) ale się cieszyłam jak dziecko:)

Cześć Wam

U mnie totalna beznadzieja..wykończy mnie ten remont i wszystko dookoła. Na 3 tyg przenosimy się do mojej mamy więc muszę zacząć nas pakować ale nie mam siły zupełnie. porażka...chyba moje hormony buzują, dzisiaj mam ewidentnie zły dzień i wszystkiego dosyć więc nie będę Wam przynudzać.

Iwonaimaja - dobrze, że wychodzisz do domku dzisiaj :)
Iwona77 - całe szczęście że to tylko skręcenie a nie złamanie
Flammie - mój dzidziolek też tak się układa tylko to wybrzuszenie mam z prawej strony pępka, jak kładę rękę to jest tak twardo, to chyba pupka :) już się nie mogę doczekać aż go przytulę
Julka - współczuję, tyle kasy i w dalszym ciągu jakiś problem....masakra z tymi mechanikami i wszystkimi innymi majstrami ech....

Na pocieszenie wczoraj od teściowej usłyszałam, że sobie nie dam rady z dzieckiem także miło :)

Cześć Wam

U mnie totalna beznadzieja..wykończy mnie ten remont i wszystko dookoła. Na 3 tyg przenosimy się do mojej mamy więc muszę zacząć nas pakować ale nie mam siły zupełnie. porażka...chyba moje hormony buzują, dzisiaj mam ewidentnie zły dzień i wszystkiego dosyć więc nie będę Wam przynudzać.

Flammie - mój dzidziolek też tak się układa tylko to wybrzuszenie mam z prawej strony pępka, jak kładę rękę to jest tak twardo, to chyba pupka :) już się nie mogę doczekać aż go przytulę
Julka - współczuję, tyle kasy i w dalszym ciągu jakiś problem....masakra z tymi mechanikami i wszystkimi innymi majstrami ech....

Na pocieszenie wczoraj od teściowej usłyszałam, że sobie nie dam rady z dzieckiem także miło :)
nie dasz rady bo?

Widze ze u kazdej z nas samopoczucie okropne.. u mnie brak motywacji,leze i nic nie robie. Mialam sie uczyc na ostatni egzamin a ni sie po prostu nie chce. Jutro.zostaje z synem mojej siostry pol dnia wiec tez sie nie poucze. No i trudno ;)

Cześć Wam

bardzo ci współczuje remontu...i nie dziwie sie że masz doła, ja też mam huśtawkę nastrojową masakryczną, ale dziś kupiłam sobie trochę kwiatów na balkon i jakoś usta same się uśmiechają. zaraz będę pakowała torbę dla mnie a w weekend spakuje dla małego.
a teściowa ,,....szkoda slów... a co twój mąż na to jak ona tak cię obraża? mieszkacie razem?

Bo teściowa tak mnie "kocha i dobrze życzy" :) ma taki styl ze zawsze przy kimś musi mi czymś dopiec i podciąć skrzydła

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

to rób to samo:) z usmiechem:) ja tak "wychowałam " teścia
Iwona dobrze mówi, a jak się będzie pluła to powiedź ze się od niej tego nauczyłaś:)

Mnie się wydaje że mi się brzuch obnizył...

dziewczyny ja się już w nocy budzę z takim lękiem że usnąc nie mogę.......chcę mieć już poród za sobą.......no boje sie panicznie tego bólu...

reklama
Do góry