reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Niedawno był u mnie maz i przywiózł prezent na dzień dziecka dla dzidzi oczywiscie Maja wybierała

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
co tam Maja wybrała?:)
A Ty jak się czujesz?

Moj synek dostał dziś karuzelę, i misia szumisia:)
Przyszło wreszcie nosidełko wiec w sumie oprócz wózka mamy wszystko:)

reklama
Witam się ja dziś godzina 4 rano a ja już po śniadaniu dziś mam dwie wizyty wiec trzymać kciuki za mnie ;) żeby było wszystko ok ale już nie źle skurcze mnie łapią i musze powiedzieć lekarzowi ale temu na popołudniu co idę ;) ciekawe czy jeszcze zasne .

Kasia współczuję sytuacji w żłobku to jakiś szczyt głupoty przez te Panie .

Julita fajnie ze juz prawie wszystko masz ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

1464841031-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Kaskaw kurka to ile Oni (dzieci) byly na zewnątrz ze takie maluszek się przegrzal? :/ zdrowka!

Ilona2701 ja tez mam astygmatyzm, rodzilam sn, teraz tez ;)

Gwiazda_237 kciuki zacisniete bardzo moooocno :* :*

Witajcie czwartkowo :)
Alez mi się ten tydzień strasznie wlecze..
Z dobrych wiesci to dostalam wczoraj jakis nadzwyczajnych mocy i udalo mi sie spora czesc mieszkanka posprzatac i nawet mnie brzuch nie bolal, tylko pod koniec nogi daly o sobie znac, a w wc w nocy bylam tylko dwa razy :wow: to jakbym w ogole nie byla, wyspana jestem ze ho ho :D
Dzis cos czuje ze uda mi sie choc troszke poprasowac bo spora sterta mnie czeka.

Milego dnia :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Ja sie musze zwlec z lozka i jechac na badania a juz pomalu sie glodna robie :( moze nie bedzie duzej kolejki bo na przepuszczenie nie mam co liczyc ;) noc standardowo nie przespana

Witajcie!!! :D

Jak ja Wam opowiem mój wczorajszy dzień to padniecie na cycki!

Byłam wczoraj na egzaminie i w sumie miała być czysta formalnośc to myślałam, że góra z 15min i wszystko. Nic bardziej mylnego. Wysłuchałam pretensji pana profesora na temat całego świata i zaczęłam pisać. Siedziała druga babeczka i miałam pytania odpisać od niej. No ok. Ja tam przepisuje, odpowiedziałam i szczęśliwa oddaje to po 30min a on do mnie, że jeszcze jedna kartka!! i ta babka, że nie wiedziała o tym że to też ma mi dać! Dziewczyny miałam dość i chciałam już podziękować za egzamin, bo stopy miałam już jak słoń a w sali chyba z 40 stopni było taka duchota! Napisałam co wiedziałam i poszłam w cholerę. Jeszcze usłyszałam, że ciąża to nie choroba...

Druga akcja:

Pojechaliśmy wczoraj po auto z 65km i w drodze powrotnej mieliśmy je zostawić na sprawdzenie u naszego mechanika. Miałam jechać jakieś 40km tylko sama tym drugim autem a okazało się, że wracamy do domu i prowadziłam te 70km.
Byłam już umęczona tym egzaminiem i duchotą a tutaj jeszcze taki dystans! Dojechałam to nogi miałam tak napuchnięte jak nigdy, a krzyż myślałam, że mi w d*pę wejdzie.

Dziś jadę do rodziców po łóżeczko (mój tata malował), bo wiem ze za dwa tyg ja już nie ruszam się, bo teraz mi ciężko.

Kaskaw- masakra te baby!!! Jak mogły nie zauważyć takiego czegoś!!!
Iwonai maja- jakie słodkie :) mój mąż kupił mi wczoraj batona i kazal zjeść "od taty" dla dzidzi :D
Julita- jak się czujesz??? lepiej już???
Fazer- ja do prasowania mam tyle, że chyba z dwa dni będę prasować

Jeszcze jedna nowina. Moja koleżanka miała termin na 10.06 i dziś w nocy napisała mi, że wody jej odeszły!!! O 6 jeszcze napisała, że nic ją nie boli i leży. Szok! Razem pisałyśmy zawsze co i jak a ona już na porodówce :D jeszcze trochę czas na mnie !!!

Agula a powiem ci ze sredbio sie czujw ale staram się cieszyć ostatnim miesiącem ciazy...i brzuszkiem bo już takiego mieć nie będę.

Młody od rana szaleje...
Zaraz robię śniadanie i corcie zawieść musze a potem poprasuje..bo u nas na razie chłodno.

Julka powodzenia na badaniach oby kolejki nie bylo.
Ja idę w poniedziałek na badania

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry