reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Lila zakładając że się ogarne to idę do szpitala jutro

Ja tak sobie teraz myśle że tyle się naskładało, cukrzyca, nadciśnienie. teraz jeszcze to ułożenie miednicowe, trzeba było się zastanowić porządnie nad tą ciążą, widocznie się do tego nie nadaje i tyle.
Niestety nie zawsze idzie po naszej myśli, ale jeśli robisz wszystko żeby dzidzia urodziła się zdrowa, to moim zdaniem jednak się nadajesz:tak:

reklama
Alinko!!! Co to za nastrój!!! Głowa do góry, hejże!!! NADAJESZ SIĘ! Ale Cię dopadło :( A możesz napisać jeszcze raz dlaczego do tego szpitala? Z tym ciśnieniem właśnie??
Needi - tak, w tym samym miejscu, tylko to lipa jest tak na dobrą sprawę, bo poprzednią bliznę wycinają ( ała!!!!) z tego co mi mama mówiła, to chociaż brzuch naciągną hahaha i już kg mniej :D Matko, zdurniałam!!!! No w każdym bądź razie takie coś, z jednej niby lepiej, z drugiej więcej cięcia chyba. A jak z kroczem, nie mam pojęcia.

Spadam, bo jeszcze do ortodonty dzisiaj z Mikołajem jedziemy, muszę go zwolnić ze szkoły, po korki dla niego do gry w piłkę, zapytać o zareklamowane buty Nikośka, bo już tydzień temu mieli dać znać i echo, po pudła do szafy do Leroy'a itp. A ja ledwą chodzę...:/

Pa!

Lila na profil ze względu na cukrzyce, ciśnienie i puchnące nogi przy okazji.
Needi tylko że ja psychicznie nie daje rady już, całą ciąże dieta, prawie co miesiąc szpital, masa leków, insulina, od miesiąca nadciśnienie, teraz jeszcze to, mam dość czego niemogę i co muszę, chciałabym móc coś normalnie, chociaż urodzić normalnie, to jest poprostu niesprawiedliwe, no bo chyba cudu nie wymagałam od życia, a jeżeli nawet tyle niemogę to widocznie się nie nadaje.

Iwonaimaja, dzięki wielkie. Szukam właśnie lokalu i ceny przerażające... obiad i deser w niektórych miejscach to już 100zł, a ja bym chciała jeszcze co najmniej zimną płytę potem. A gdzie napoje? :p A Ty jak w Kobiórze, to Sikorka ma znośne ceny;)

Lizzy raczej nie sikorka jest jeszcze jedna możliwość nie wiem jak się nazywa ale siostra teraz za komunię płaciła 110zł a jak robiliśmy 60tke mojej mamie to 75zł od osoby a do jedzenia było ciepły posiłek kawa z ciastem zimna płyta i później jeszcze coś na ciepło (jak dobrze pamietam)
Jakbyś chciała to mogę popytać o chrzciny w tym zlocieniu bo to od znajomych jest

Lila na profil ze względu na cukrzyce, ciśnienie i puchnące nogi przy okazji.
Needi tylko że ja psychicznie nie daje rady już, całą ciąże dieta, prawie co miesiąc szpital, masa leków, insulina, od miesiąca nadciśnienie, teraz jeszcze to, mam dość czego niemogę i co muszę, chciałabym móc coś normalnie, chociaż urodzić normalnie, to jest poprostu niesprawiedliwe, no bo chyba cudu nie wymagałam od życia, a jeżeli nawet tyle niemogę to widocznie się nie nadaje.
Ojej! To rzeczywiście nie jest Ci łatwo ;( Ja też na diecie całą ciążę, bo cukrzyca, więc rozumiem zmęczenie wyrzeczeniami. U mnie co prawda szpitala nie było (odpukać), ale ilość wizyt i badań u różnych lekarzy zajmuje sporo czasu. A cały czas pracuję jeszcze i wykańczam Tosiowy pokój.
Pomyśl, że to już niedługo, ostatnia prosta przed Tobą! Ważne, żeby dziecko było zdrowe. Trzymaj się, dasz radę!

Lila zakładając że się ogarne to idę do szpitala jutro

Ja tak sobie teraz myśle że tyle się naskładało, cukrzyca, nadciśnienie. teraz jeszcze to ułożenie miednicowe, trzeba było się zastanowić porządnie nad tą ciążą, widocznie się do tego nie nadaje i tyle.
Alinka dużo na Ciebie spadło ale nie dołuj się, ja też mam doła, dziś czuje się podle........masakrycznie wręcz ale liczę że jutro będzie lepiej, choć trochę to zawsze coś.

Nafoczka tulę mocno! Będzie dobrze trzymaj się ciepło...
Mnie pogoda dobija... Raz słońce raz deszcz i samopoczucie do d...
Doris mi też brzuch już przeszkadza..

reklama
Witam się I jak wybaczcie ale humor niestety nie dopisał ...

Nefoczka tule i ściskam i szybkiego powrotu do domu .

Alinka kochana spokojnie ja rodze pierwsze dziecko i każde następne tylko przez cc przez co nie czuje się abym była haka gorsza od innych . A swoje przygody w tej ciąży juz przeszłam tez .Współczuję ci ciśnienia , cukrzycy i wogole ale kochana masz dla kogo żyć ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry