reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny zdrówka dla was i dzieciaczków!
wzruszyłam się na tej reklamie...
wzruszyłam się na tej reklamie...
Lizzy_
Fanka BB :)
Nafoczka, trzymaj się, jesteśmy z Tobą, pisz w miarę możliwości!
Julka, kciuki!
Iwonaimaja, ja nie miałam tych badań...
Fazerka, trzymaj się, przetrwacie, oby szybko wydobrzał!
Ja w nocy wstawałam chyba ze sto razy nie liczyłam, ale sikałam co chwilę... Zastanawiam się skąd, bo już nie piję jak wstaję, żeby nie było czym sikać, a i tak sikam :|
U nas szaro, buro i ponuro, nic mi się nie chce... wczoraj doszliśmy do wniosku, że czas pomyśleć o chrzcinach, bo chyba jakieś spotkanie dla rodziców trzeba zaliczyć, czy tam nauki to wolałabym im szybciej tym lepiej, bo potem wakacje, a potem z dzieckiem?
Iwonaimaja, gdzie komunię robiliście?
Oj ja też... Do lekarza chodzę jak już muszę, u ogólnego to chyba z kilka lat nie byłam w ciąży to dopiero poznałam drogę do przychodni i zrobiłam badania krwiPo prostu nienawidzę służby zdrowia - wszystko z łaski, bez chęci pomocy, wsparcia, jak kolejny na taśmie. Rutyna, znieczulica.
Ja swoje już przeszłam i nie mam o nich (pielęgniarkach, lekarzach, położnych) dobrego zdania....
Julka, kciuki!
Iwonaimaja, ja nie miałam tych badań...
Fazerka, trzymaj się, przetrwacie, oby szybko wydobrzał!
Ja w nocy wstawałam chyba ze sto razy nie liczyłam, ale sikałam co chwilę... Zastanawiam się skąd, bo już nie piję jak wstaję, żeby nie było czym sikać, a i tak sikam :|
U nas szaro, buro i ponuro, nic mi się nie chce... wczoraj doszliśmy do wniosku, że czas pomyśleć o chrzcinach, bo chyba jakieś spotkanie dla rodziców trzeba zaliczyć, czy tam nauki to wolałabym im szybciej tym lepiej, bo potem wakacje, a potem z dzieckiem?
Iwonaimaja, gdzie komunię robiliście?
fazerkamm
Nafoczka zdrowka i dla Was.. modle się by mnie nie zlapalo bo sobie w lepetynke strzele..
Dzwonilam rano do szkoły ze synek nie przyjdzie to nauczycielka mi powiedziała ze wczoraj 10dzieci (a w klasie 24) nie bylo wszystkie te same objawy maja..
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwonilam rano do szkoły ze synek nie przyjdzie to nauczycielka mi powiedziała ze wczoraj 10dzieci (a w klasie 24) nie bylo wszystkie te same objawy maja..
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Nafoczka dobrze ze juz sie poprawilo szybkiego powrotu do domu.
U mnie akurat mialam bardzo dobra opieke w szpitalu w UK. Nie moge narzekac. Wszyscy bardzo mili, usmiechaja sie. Jak wyladowalam trzy tygodnie temu w szpitalu to bylam sama na sali i jedna pielegniarka non stop przy mnie i tylko przy mnie byla i sie mna zajmowala.
Ja wczoraj pozno polozylam sie spac i dzisiaj wstalam o 6 rano na siku to jak wrocilam juz nie moglam spac... juz tak jasno na dworzu jest, ale czuje sie zmeczona... chyba zaraz probuje zasnac.
Slyszalyscie o naukach plywania dla noworodkow? Takie zajecia dla np dwumiesiecznego dziecko. Slyszalam ze super sprawa. U mnie w miescie sa takie zajecia prowadzone i zastanawiam sie czy swojego synka tam nie wyslac jak sie urodzi. Takie male dziecko ktore niedawno sie urodzilo ma niesamowite umiejetnosci bycia pod woda ale jak za pozno sie da dziecko na zajecia to juz bedzie sie musialo uczyc jak kazdy.
U mnie akurat mialam bardzo dobra opieke w szpitalu w UK. Nie moge narzekac. Wszyscy bardzo mili, usmiechaja sie. Jak wyladowalam trzy tygodnie temu w szpitalu to bylam sama na sali i jedna pielegniarka non stop przy mnie i tylko przy mnie byla i sie mna zajmowala.
Ja wczoraj pozno polozylam sie spac i dzisiaj wstalam o 6 rano na siku to jak wrocilam juz nie moglam spac... juz tak jasno na dworzu jest, ale czuje sie zmeczona... chyba zaraz probuje zasnac.
Slyszalyscie o naukach plywania dla noworodkow? Takie zajecia dla np dwumiesiecznego dziecko. Slyszalam ze super sprawa. U mnie w miescie sa takie zajecia prowadzone i zastanawiam sie czy swojego synka tam nie wyslac jak sie urodzi. Takie male dziecko ktore niedawno sie urodzilo ma niesamowite umiejetnosci bycia pod woda ale jak za pozno sie da dziecko na zajecia to juz bedzie sie musialo uczyc jak kazdy.
Hej dziewczynki. Ja ogarniam dom po mojej tygodniowej nieobecności haha
nafoczka o kurczę... Głupio to zabrzmi, ale dobrze że złapałaś tą grypę - bo inaczej byś nie wpadła na to żeby jechać do szpitala, a tu się okazało że skurcze... Bo rozumiem że ich nie czułaś? Trzymam kciuki żeby było ok! Najważniejsze że jesteś już pod opieką. Dawaj znać.
Piczkowa w 43 tyg, to późno urodziłaś, pewnie dzidzia już duża była i przez to problem z urodzeniem SN?
Agula2016 ja w ogóle nie rozumiem takich ludzi, z łaską wykonywać swoją pracę ehh.
A tego terminu ostatniej wizyty nie da się jakoś przełożyć? To bez sensu przecież heheh
Julka89.89 trzymam kciuki za wyniki.
Cudna ta reklama, też się wzruszyłam. Ale ponieważ to reklama Pampers, to czekałam na "Jego pierwsza kupka" hahaha
fazerkamm dużo zdrówka dla synusia.
Stresujecie mnie tym odliczaniem
nafoczka o kurczę... Głupio to zabrzmi, ale dobrze że złapałaś tą grypę - bo inaczej byś nie wpadła na to żeby jechać do szpitala, a tu się okazało że skurcze... Bo rozumiem że ich nie czułaś? Trzymam kciuki żeby było ok! Najważniejsze że jesteś już pod opieką. Dawaj znać.
Piczkowa w 43 tyg, to późno urodziłaś, pewnie dzidzia już duża była i przez to problem z urodzeniem SN?
Agula2016 ja w ogóle nie rozumiem takich ludzi, z łaską wykonywać swoją pracę ehh.
A tego terminu ostatniej wizyty nie da się jakoś przełożyć? To bez sensu przecież heheh
Julka89.89 trzymam kciuki za wyniki.
Cudna ta reklama, też się wzruszyłam. Ale ponieważ to reklama Pampers, to czekałam na "Jego pierwsza kupka" hahaha
fazerkamm dużo zdrówka dla synusia.
Stresujecie mnie tym odliczaniem
Asia28BK
Witajcie;-)
Nafoczka trzymaj się!
Kkasiulka,ja mam siły tak do popołudnia,po 17 bolą mnie juz plecy,tracę energię i cały wieczór leże;-)
pocieszę Cię,że ja dzisiaj też wyjątkowo trafiłam na inną pielęgniarkę od poboru krwi i tak mnie bolało że nie wiem,a teraz widzę że mam coraz większego siniaka;-/
Julka ja też się wzruszam,jak tylko widzę takie reklamy ;-)
Również,srednio spałam,nie mogę się wogóle ułożyć;-/
Nafoczka trzymaj się!
Kkasiulka,ja mam siły tak do popołudnia,po 17 bolą mnie juz plecy,tracę energię i cały wieczór leże;-)
no to ja mam tak samo;-)Kasiulka oczywiście ja cały dzień mam mega energię a po 16 to plecy mi siadają bolą jak chwilę posiedzę czy poleżę.
pocieszę Cię,że ja dzisiaj też wyjątkowo trafiłam na inną pielęgniarkę od poboru krwi i tak mnie bolało że nie wiem,a teraz widzę że mam coraz większego siniaka;-/
ja właśnie dzisiaj miałam pobieraną krew na to badanie dlatego że strasznie mnie swędzi skóra,ja jestem alergikiem i podejrzewam że coś mnie uczuliło(chyba truskawki;-) a nic nie mogę zabardzo zażyć i mówię to dzisiaj lekarce a ona mi to kazała zrobić żeby wykluczyć cholestazę ciążową zw.z niewydolnością wątroby,co może zdarzyć się w 3 trymestrze pod wpływem hormonów i ucisku płodu i głównym objawem jest właśnie swędzenie skóry.ja z pytankiem robiła któraś badania Transaminaza GPT / ALT, GOT/AST bo ja miałam robione ale nie wiem na co to jest
Julka ja też się wzruszam,jak tylko widzę takie reklamy ;-)
Również,srednio spałam,nie mogę się wogóle ułożyć;-/
reklama
ruda@91
Apropo niemiłej obsługi...Ja w piątek miałam wizyte u swojego gina i powiedział mi, że cały czerwiec go nie będzie, ale mam iść do rejestracji i tam powiedzieć, żeby mnie zarejestrowały do innego ginekologa na za miesiąc. Poszłam, dziewczyna najpierw powiedziała, że na lipiec może, a jak jej powiedzialam, że jestem w 30. tygodniu ciąży i doktor prosił o wizyte za miesiąc to zarejestrowała mnie łaskawie na 21 czerwca. Nie wiem teraz, czy jeszcze tam dzwonić i prosić żeby ta wizyta była tydzień szybciej czy zostawić jak jest.