fazerkamm
Fanka BB :)
Alinka czy na wsi czy w miescie wszedzie tak samo... tak dla pocieszenia dodam ze teraz to sie dopiero zacznie beda gadać doslownie o wszystkimi, jak ubierzesz dziecko za cieplo to beda gasac ze przrgrzewasz, jak je ubierzesz stosownie to beda mowic ze jestes nieodpowiedzialna matka.. jedyna opcja to olac bo osiwiejesz
Olciak u mnie normalnie sie fotki dodaja z telefonu.
Iwona35 moj maz jak chrapie to zakładam sluchawki na uszy, puszczam radio i tak zasypiam.. a noz i Tobie pomoże. Trzymaj się tam!
Julka89.89 trzymam kciuki w takim razie
Nieufna mnie tez od kilku dni budzi skorcz lydki ale tylko w jednej nodze w tym samym miejscu :/
Witam sobotnio
U mnie dzis leniuchow, nie dotykam doslownie niczego w domu bo zle sie czuje, brzuch dziwnie boli, pachwiny masakra jak bola i do tego maly cos dzis bardzo leniwy jest :/ nie lubię takich dni!! Oby wytrzymac jeszcze 4-5tyg...
Udanego weekendu życzę.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Olciak u mnie normalnie sie fotki dodaja z telefonu.
Iwona35 moj maz jak chrapie to zakładam sluchawki na uszy, puszczam radio i tak zasypiam.. a noz i Tobie pomoże. Trzymaj się tam!
Julka89.89 trzymam kciuki w takim razie
Nieufna mnie tez od kilku dni budzi skorcz lydki ale tylko w jednej nodze w tym samym miejscu :/
Witam sobotnio
U mnie dzis leniuchow, nie dotykam doslownie niczego w domu bo zle sie czuje, brzuch dziwnie boli, pachwiny masakra jak bola i do tego maly cos dzis bardzo leniwy jest :/ nie lubię takich dni!! Oby wytrzymac jeszcze 4-5tyg...
Udanego weekendu życzę.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom