reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dzisiejsze dzień był udany bo bez awantury z dwulatką:-p
Ale bardzo czesto stawia mi się brzuch. Czasem co 45/ 30 min. Wniosek _ trzeba odpocząć.
A jaki piękny śluz wyłazi. Jakbym żaba była.
Dzidzia w brzuchu szaleje caly dzień.:rofl2:

Agula ja też się czasem potrzęse na myśl o porodzie ale nie zapominajmy co jest na końcu:tak:

Dobranoc

reklama
Needi jedyne dzięki czemu jeszcze w depreche nie wpadlam to to właśnie co czeka na mnoe na koncu tych 9 miesięcy :)

Super ze dzis z dwulatka lepiej :) za to moj czterolatek dzis w ogole sie nie slucha :) juz mu zapowiedzialam ze jak dalej będzie sie tak zachowywal to będzie zakaz ogladania bajek :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

A mi się znowu włączył problem czy zgodzić się na szczepionkę w pierwszej dobie. Im więcej czytam tym więcej mam wątpliwości .....

Obejrzę sobie może Eurowizję, choć nie jestem fanką takiej muzyki ;)

Cześć!!

Ja, zamiast pechowego piątku mam pechową sobotę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikodem rozbił termometr rtęciowy, my już takich nie mieliśmy, bo zawsze się ich bałam, ale Arek kiedyś przytargał z góry po rodzicach, a że sam jest teraz chory to sobie mierzył i zostawił na stole. Nikodem w rączki wziął opakowanie, otworzył i termometr wypadł!!! :( :( :( Mnie akurat w domu nie było, Arek wyzbierał raczej wszystko, bo on bardzo dokładny jest, w rękawiczkach, do słoiczka, potem jeszcze taśmą klejącą i magnesem, na końcu przemył to miejsce, okna pootwierane i się wietrzy. Ja teraz nie siedzę w tym pokoju, Nikodem też nie, ale spać tam będę raczej musiała, bo remont mamy i nie mam gdzie rozłożyć materaca. Aż się popłakałam z tego wszystkiego!!! Czytałam, że tam mała zawartość rtęci, że nie szkodzi, że oparów z tego mało, ale mam dość!!! W domu bajzel, bo remont, mąż z gorączką i jeszcze to!!!!!!!!!!!!!!!!! Buuuuuu :(:(

Zaraz poczytam co u Was, musiałam się wyżalić :(

Jakiegoś pecha mamy tu na forum z tą rtęcią... ;)
Lila musisz się uzbroić w cierpliwość, remont kosztuje mnóstwo nerwów, sama dopiero to przeżyłam. Trzeba to przetrwać i myśleć jaki fajny będzie efekt końcowy;)

Cudna fotka! Jak z reklamy lub okładki magazynu :) lubię takie romantyczne klimaty.

Dziś byliśmy odwiedzić kolegę, wczoraj trafił do szpitala na oddział ortopedii....przechodziłam obok oddziału i izby przyjęć ginekologii :( jakiegoś doła złapałam jak tam byłam. Szpital mało się zmienił w sensie sal czy łóżek od 15lat...dosłownie jak byłam za dzieciaka to wyglądał podobnie. Najlepsze, że to jeden z lepszych szpitali pod względem ratowania noworodków.

Jak sobie wyobraziłam, że mogę tam trafić za te 2 miesiące to ciary mnie przeszły :) brrrrrr....bardziej ze stresu właśnie, ze to jeszcze chwila i porodówka.

Agula niestety większość szpitali państwowych o remoncie może tylko pomarzyć. Chyba w większości są takie warunki. Ale strach ma wielkie oczy, ja się strasznie bałam pobytu w szpitalu a nie jest tak źle. Tylko trzeba się nastawić że hotel pięciogwiazdkowy to nie jest ;)

Olcia - cudne zdjęcie!!
Alinko - dziękuję. Trochę mam dzień skopany przez to, ale za to szafa skończona. Przeniosłam ubrania dzieci, popakowałam dzisiaj w kartony rzeczy z pokoju Mikołaja. Od poniedziałku malowanie.
Dżudka - rozruszał się?
Kamejka - dokładnie! Też pomyślałam o Zielonej...Już chciałabym ten efekt końcowy...Dziękuję Kochana!!! Przetrwam, co mi pozostaje ;)

Tak mnie wieczorami te pachwiny bolą, ale bardziej kości krocza czy jak to nazwać, że masakra, chodzić nie mogę, muszę lekarzowi we wtorek powiedzieć :/

Dobrej nocy!

Olcia - cudne zdjęcie!!
Alinko - dziękuję. Trochę mam dzień skopany przez to, ale za to szafa skończona. Przeniosłam ubrania dzieci, popakowałam dzisiaj w kartony rzeczy z pokoju Mikołaja. Od poniedziałku malowanie.
Dżudka - rozruszał się?
Kamejka - dokładnie! Też pomyślałam o Zielonej...Już chciałabym ten efekt końcowy...Dziękuję Kochana!!! Przetrwam, co mi pozostaje ;)

Tak mnie wieczorami te pachwiny bolą, ale bardziej kości krocza czy jak to nazwać, że masakra, chodzić nie mogę, muszę lekarzowi we wtorek powiedzieć :/

Dobrej nocy!

No właśnie tak średnio się rozruszal!...niby coś tam się poprzemieszczal ale tylko chwilę ale żebym mogła policzyc ruchy to niestety nie...mam nadzieję że miał dzień lenia i rano obudzi minie seria kopniaki☺
Byliśmy z M u szwagierki trochę posiedzielismy i dopiero wróciliśmy..trzeba iść spać, a jutro imieniny teściowej heh ☺
Miłej nocki, obym dziś usnela...☺

A mi się znowu włączył problem czy zgodzić się na szczepionkę w pierwszej dobie. Im więcej czytam tym więcej mam wątpliwości .....

Obejrzę sobie może Eurowizję, choć nie jestem fanką takiej muzyki ;)
A jaka tam jest szczepionka bo zapomniałam? Na zoltaczke?

Cześć dziewczyny
Obudziło mnie krwawienie z nosa. Leciało bite 15 min. Myślałam że oszaleje.
A jeszcze podbrzusze mnie boli i twardnieje. Magnez mi się skończył. Wizyta w piątek.

Trzeci trymestr jest the best.

Miłej niedzieli

reklama
Do góry