Julka i to najlepsze co możesz zrobić - zadzwoń do swojego gina i ustalcie. Jak Ci powie żeby brać to na grzybice to ja bym już posłuchała
bo to faktycznie osłonowo mógł dać.
To obrona już dzisiaj??
Dziewczyny , a ja wczoraj wybrałam sie na sesje zdjęciowa ciążowa :-) chce mieć pamiątkę z tego okresu w życiu :-)
Super! Fajnie że się zdecydowałaś. Pozowałaś sama czy z kimś?
Ja nie mam żadnego swojego zdjęcia w ciąży hmm
trzeba jakąś sesję w parku pyknąć w słoneczny dzień
Witajcie wieczornie a nawet nocnie :-)
Cały dzień nie miałam jak się odezwać bo to jedno badanie to drugie, to telefony a w międzyczasie próbowałam odespac noc bo mogę spać wtedy kiedy nie śpi dziewczyna z sali więc w dzień. Przesympatyczna jest ale niestety ma chrapanie którego dorodny facet by się nie powstydzil..Także noce mam ciężkie. Dziś jedna z moich "wspollokatorek" wyszła do domu i przyszła inna i na wstępie: "dziewczyny muszę Wam powiedzieć że ja strasznie chrapię".. Mam dziś więc noc z chrapaniem x 2. Trzymajcie kciuki.. Dziewczyna w 34 tygodniu i przyszła bo dziecko od 3 tyg. tą samą waga.. 2100 i wychodzi na fajeczke...
Spokojnej nocy.. i nie chrapcie.. ;-)
Iwonka super że się odezwałaś. U mnie też jedna dziewczyna chrapie ale ja mam mocny sen
a w księdze skarg i zażaleń którą sobie z nudów przejrzałam ktoś napisał ze chrapiące powinny być w innych salach haha
Co do tej palącej heh niektóre dziewczyny są nieodpowiedzialne
u mnie dziewczyna z sali ma cukrzycę ciążową i do tego nadwagę i nie mogę patrzeć jak się odżywia - mąż jej przynosi chipsy, kebaby, tortille :O znaczy oczywiście nie je tylko tego, normalne rzeczy też i owoce i warzywa też, ale kurczę w cukrzycy to myślałam że super scisla dieta i o takich rzeczach jak ona je to można tylko pomarzyć... A to dieta niezdrowa nawet dla osoby nie w ciąży i bez cukrzycy.
A dziewczyna z charakteru sympatyczna!
Aha, mnie nie wypuścili. Nic się nie dzieje ale ten szpital chyba kultywuje tradycję trzech dób.
Mój chyba 5-ciu bo ponoć min tyle trzymają
Kamejka w poniedzialek ide wiec albo wytrzymam albo pojade na ip ale tu jest taki tłok że masakra.
To znając siebie ja bym już do poniedziałku czekała
chyba że będzie bardzo źle!