reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witam się i ja w ten piękny sobotni dzień☺ tak pięknie świeci słońce od rana a ja spalam dziś długo hihihi chyba tego potrzebowałam bo ostatnio dospac nie mogłam!

Ja też mam stracha jak sobie poradzimy z M z takim maluszkiem ale pocieszam się że akurat maz będzie miał wolne więc nie będę sama☺

Miłego dnia dziewczynki:-p

Ja też się zastanawiam jak sobie poradzimy, ale skoro wszyscy sobie radzą, to dlaczego my mamy nie dać rady? ;)

Needi a czemu to niby nie wolno rabarbaru ? Moja teściowa to akurat z tych co twierdzi ze wszystko wolno, aż do przesady [emoji15]
Za to mama to by mi wnet służących nająć chciała (w sumie nie byłoby to takie złe [emoji23]) a z jedzenia to bida z nędza by została do wyboru

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

No niby mają jakie ds kwasy i szczawiany i wypływają wapń, ale to się tyczy chyba jakbym kilogram dziennie jadła. Moja teściowa też mówi żeby jeść wszystko dlatego mnie zaskoczyła.

LukyJuli truskawki już polskie? Widziałam dziś rozłożony straganik i za 12 zł ale nie podeszłam.

U nas dziś truskawek jeszcze nie widziałam. Jakiś czas temu były, ale hiszpańskie... czekam na nasze!

reklama
U nas dziś truskawek jeszcze nie widziałam. Jakiś czas temu były, ale hiszpańskie... czekam na nasze!
oj ja truskawki to jem już od dawna:)
Co prawda te hiszpańskie ale jeden raz udało mi się kupić już polskie i były bardzo smaczne:)
tak wiec czekam z utęsknieniem na sezon truskawkowy

Do góry